Baba Vanga, predicţii cumplite pentru 2022: o nouă pandemie şi foamete severă

Baba Vanga a șocat din nou cu câteva previziuni stranii despre anul 2022. Aceasta a lăsat în urma sa predicții înfiorătoare care vizează anul ce va urma, mai precis omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete, dar și cu un adevărat război.

03 dec. 2021, 16:11
Baba Vanga, predicţii cumplite pentru 2022: o nouă pandemie şi foamete severă

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Oamenii speră ca anul 2022 să le aducă sănătate, stabilitate și fericire, și, mai mult decât atât, speră ca pandemia să ajungă la un sfârșit. Baba Vanga, cea care a fost supranumită ”Nostradamus de Balcani”, a fost binecuvântată cu un har de la Dumnezeu, și anume puterea de a prezice ce se va întâmpla. A prezis că sfârșitul lumii va avea loc în 5079.

10 profeţii care vor arunca lumea în haos, făcute de Baba Vanga. „O nouă boală va lovi planeta, oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Înainte să moară, Baba Vanga a lăsat un set de previziuni și pentru anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război.

În toate previziunile sale, șase la număr, clarvăzătoarea a vorbit despre răul la care trebuie să se aștepte omenirea pentru anul ce urmează.

În prima predicție, Baba Vanga vorbește despre oamenii de știință care vor descoperi un virus în laborator. Acesta se va răspândi foarte repede și va duce la decesul mai multor oameni, cât și animale.
În cea de-a doua, Baba Vanga a prezis că navele spațiale vor ataca Pământul și oamenii vor interacționa cu ființe inteligente din altă lume.

Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă
Totodată, în cea de-a treia previziune, cunoscuta clarvăzătoare a spus că o colonie de pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară și să ceară independență față de Pământ din jurul anilor 2170 până în 2256.

A patra predicție este legată de foametea severă ce se va instala în perioada următoate. Mai precis, mmenirea se va confrunta cu foamete severă din cauza schimbărilor climatice și oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi.

De asemenea, în cea de-a cincia predicție, Baba Vanga a spus că în 2022 vor exista realități virtuale în care ne putem pierde complet.

În cele din urmă, a șasea previziune spune că un dragon va prelua planeta în anul 2021, aceasta fiind una dintre cele mai bizare predicții făcute de clarvăzătoarea bulgară.