Baba Vanga, previziuni terifiante. Când se va termina războiul dintre Rusia şi Ucraina

Baba Vanga, previziuni terifiante. Se pare că a văzut în viitor și pentru Ucraina anumite evenimente. Ea spunea că pământul s-a săturat de relele făcute de oameni și se va răzbuna pe ei. Schimbările climatice, dezastrele naturale se vor amplifica în anii ”20.

02 apr. 2022, 15:45
Baba Vanga, previziuni terifiante. Când se va termina războiul dintre Rusia şi Ucraina
Baba Vanga, previziuni terifiante

Baba Vanga, previziuni terifiante. Se spune că ar fi prezis  inclusiv data la care probabil se va încheia războiul din Ucraina, care în aceste zile, este atacată. Baba Vanga ar fi prezis că situația pe plan mondial se va calma treptat, iar războiul se va sfârși abia în anul 2027.

Se pare că Baba Vanga a susținut că numai cel de al 8-lea președinte care va conduce Ucraina își va salva și apăra țara în fața forței Rusiei.

Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, spunea Baba Vanga. În prezent, carismaticul Volodimir Zelenski este al 7-lea președinte ales în Ucraina, deci probabil urmează evenimente care vor duce la schimbarea sau eliminarea sa.

Citeşte şi: HOROSCOP 2022. Baba Vanga a prezis zodiile pe care le vor lovi norocul! Le va merge bine pe toate planurile

Baba Vanga, previziuni terifiante

Prezicătoarea din Bulgaria a lăsat celor care trăiesc azi anumite premoniții cu privire la anul acesta.

Se va descoperi un virus mortal în Siberia, ascuns în ghețar

Ghețarii se topesc accentuat azi cauza încălzirii globale. Baba Vanga susținea că  oamenii de știință vor descoperi un virus foarte periculos. Ea a prevestit că acest nou virus se va răspândi foarte repede, oamenii și animalele vor avea mult de suferit. După pandemia anilor precedenți, un astfel de scenariu nu mai pare deloc imposibil. Migrația refugiaților către miezul Europei este posibil să aducă cu sine anumite boli grave, iar omenirea va avea de suferit.

Criza apei potabile

Poluarea va deveni insuportabilă, apa va deveni o resursă rară, iar oamenii vor plăti din ce în ce mai mult. Sursele se împuținează, va fi criză la un moment dat, pe întreg globul.

Ne vor contacta ființe inteligente venite de pe alte planete ( extratereștrii)

Baba Vanga a văzut cum în viitor navele extraterestre vor ataca Pământul și vor captura oamenii în captivitate.

Omenirea va suferi de foamete și secetă

Ceea ce ieri părea un scenariu de film, azi poate deveni realitate. Mâncarea ecologică va ajunge dominantă. Din pricina foametei, oamenii vor mânca gândaci, frunze și vegetale, pentru a supraviețui. Invazia de lăcuste din zonele africane va afecta mult culturile de cereale. Recoltele vor fi tot mai slabe și insuficiente pentru a hrăni toată populația globului. Criza uriașă care va veni este amplificată și de conflictele armate pe toate continentele, spune Baba Vanga.

Vom suferi din cauza secetei și a inundațiilor

Se pare că în 2022 vom trăi cea mai gravă secetă din istoria meteorologiei. Schimbările climatice sunt terifiante. În numeroase țări, culturile de grâu sau porumb vor fi distruse și arse de secetă.

Pădurile vor fi incendiate de arșița verii. Inundațiile vor alterna cu perioade de secetă cumplită. Există posibilitatea unor cutremure devastatoare, iar relieful Pământului se va schimba dramatic.

Realitatea virtuală va domina lumea

Deși Baba Vanga a trăit cu mult timp înainte ca Metaverse să ia ființă, prezicătoarea a văzut în viitor o lume abstractă, în care ne vom pierde complet. Puterea internetului și a inteligenței artificiale poate deveni o armă, nu o unealtă de folos omenirii.