Nu mai există oameni ca Baba Vanga. De ce marii clarvăzători au încetat să se mai nască, ce spun parapsihologii

Parapsihologul Andrey Harris a explicat de ce nu există clarvăzători puternici în epoca actuală a Vărsătorului și cum să-i deosebim de șarlatani.

28 mart. 2022, 22:38
Nu mai există oameni ca Baba Vanga. De ce marii clarvăzători au încetat să se mai nască, ce spun parapsihologii

„Clarvăzătorii cu adevărat puternici, de nivelul lui Baba Vanga nu se mai nasc și există o explicație pentru aceasta”, explică parapsihologul Andrey Harris. „Acești oameni sunt într-adevăr trimiși pe lume de „puteri superioare”, cu o misiune specială: să transmită omenirii cunoștințe importante, avertismente care să nu-i îndepărteze de la drumul cel bun”, spune Harris scopul trimiterii acestora pe lume.

El mai avertizează că există şi o altă categorie de clarvăzători creaţi din PR pur, uneori „de nivel medieval”. Tehnologiile pentru influențarea națiunilor și a conducătorilor lor, atunci când un clarvăzător este folosit ca „armă” a statului, au fost dezvoltate perfect de multă vreme. „O persoană este luată, i se dă trăsătura prostiei și este înzestrată cu niște abilități magice”, a dezvăluit expertul rețeta pentru crearea unui astfel de „biorobot”.

Epoca Vărsătorului, așa-numita New Age, aduce schimbări evolutive. Într-un asemenea moment, pseudo-oamenii de știință ajung cu ușurință în prim-plan. Magicieni, cititori de tarot, numerologi, clarvăzători și vrăjitoare au inundat întregul internet. În același timp, așa cum a remarcat un expert ezoteric, acum încrederea în magie și văzători este în scădere, a devenit mai dificil să se transmită omenirii mesaje profetice, deoarece lumea comună se dezvoltă pe principiul individualismului egoist.

Citeşte şi Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

„Dezvoltarea personală și „eul” ies acum în evidenţă, iar magia se mișcă în jos”, a  remarcat Andrey Harris.

Cu toate acestea, această tendință are puțin efect asupra Europa de Est, aici formula eșuează din cauza caracteristicilor genetice ale locuitorilor țării: popoarele noastre încă mai cred în lucruri absurde. Există un paradox la lucru: cu cât un eveniment este mai improbabil, cu atât oamenii cred mai de bunăvoie în el.

Pentru a recunoaște la timp pe falsul profet și a nu cădea în „amăgirea” lui, expertul sugerează să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care „clarvăzătorul” vorbește și se îmbracă.

„Agentul” uman: vorbește în termeni magici, mai ales arată ca acesta și nu a reușit în viața socială.

Un adevărat vizionar: are succes în viață, este educat, diversificat, fără un ezoterism inutil ”.

Citeşte şi Profeţiile Babei Vanga. Până în 2025, aceste zodii vor avea parte de belşug şi schimbări în bine. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate de astre