Baba VANGA, profeţie despre România: „Totul se va adeveri”. Mesajul similar cu al lui NOSTRADAMUS

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova, a fost o prezicătoare oarbă bulgară, vindecătoare cu plante, care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în Munții Kozhuh.

13 iul. 2018, 15:55
Baba VANGA, profeţie despre România: „Totul se va adeveri”. Mesajul similar cu al lui NOSTRADAMUS

Baba Vanga a murit în 1996, dar profețiile acesteia au făcut înconjurul lumii. Baba Vanga a vorbit și despre România. Ea  a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale.

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a spus Baba Vanga.

BABA VANGA a spus ce cadouri să nu primeşti NICIODATĂ. Cum te poate nenoroci un obiect banal adus în dar

Celebrul astrolog român Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice, a interpretat pentru Libertatea ce ar putea să însemne mesajul lăsat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic. Explicaţia sa este următoarea:

1. Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României. Vanga îl prezintă, în mod ciudat, ca pe un Mesia.

2. Vanga pomeneşte despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea. Fierul e şi el legat tot de război. E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate.

 

3. Acest conducător ar trebui să ajungă la plenitudinea capacităţilor sale în jurul vârstei de 33 de ani – adică în 2038. Nostradamus a spus că în 2036 – 2038 va izbucni un nou război. Cel care va conduce România atunci va fi războinicul despre care vorbeşte Vanga.


loading...
Partenerii noștri