Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: războaie, soldaţi cu cipuri și un cutremur devastator

Profeţiile făcute de Nostradamus pentru anul 2021 sunt terifiante. Fostul astrolog francez a scris în celebrele catrene despre foamete, zombi, impactul cu un asteroid şi un cutremur de proporţii.

12 apr. 2021, 08:39
Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: războaie, soldaţi cu cipuri și un cutremur devastator

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021.

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, s-a născut în 1503, în Franţa şi trăit până în 1566. Fost atrolog şi fizician, el a devenit celebru mai ales pentru profeţiile sale. Nostradamus a devenit tot mai cunoscut în ultimele două secole, când fanii săi au regăsit în celebrele sale catrene previziuni despre Revoluţia Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler, cele două războaie mondiale, dar şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki. Fanii Nostradamus au descifrat şi profeţiile acestuia pentru anul 2021 şi nu sunt deloc încurajatoare.

Printre predicțiile corecte se numără asasinarea președintelui american John F. Kennedy, 11 martie, cele două războaie mondiale, înfrângerea lui Donald Trump la alegerile din SUA, cutremurul din Turcia și pandemia coronavirusului.

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare! Prezice implantarea cipurilor în creiere: a anticipat evoluția omenirii după coronavirus?! Detaliile sunt incredibile

De aceea are o mare linie de adepți care nu vor fi mulțumiți de venirea anului 2021, deoarece profețiile sale pentru anul viitor nu sunt foarte încurajatoare. Cu toate acestea, ele sunt de obicei foarte ambigue, deci fiecare le interpretează în felul său.

„Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând? / Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei”, menționează el într-una din catrenele sale. Aceasta se poate referi la impactul unui meteorit asupra Pământului. NASA nu afirmă sau neagă aceste afirmații, deși asigură că „niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani”.

Până în prezent cel mai periculos asteroid este 2009FD, dar are mai puțin de 0,2% șanse să ne lovească planeta în anul 2185.

„Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”, este o altă scriere a sa.

NOSTRADAMUS 2021. Profeţii sumbre: „Se văd focuri în cer, o scânteie lungă”
Celor care împărtășesc teoria conform căreia vaccinul va servi la implantarea unui cip cu ajutorul căruia putem fi monitorizați au ca suport această frază: „Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier”. Se acreditează ideea că un cip va fi implantat în creierul soldaților, deși este un mesaj greu de descifrat.

Profetul vorbește de furtună solară și un cutremur puternic în Statele Unite ale Americii
Este un text cu multiple interpretări. Există cei care susțin că se poate referi la o apocalipsă și care susțin că poate prezice și un simplu deces important. De asemenea, unii consideră că s-ar putea referi la COVID-19 în sine sau la orice dezastru natural.

COVID-19 a creat o criză economică majoră care pentru mulți va fi dificil de depășit. Prin urmare, nu este dificil să credem această predicție a lui Nostradamus, în care sosirea unei foamete mondiale poate fi interpretată, deși se poate referi și la un război sau la orice altă mare criză.

Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2021, potrivit Marca.com.

1. Apocalipsa zombi
Pare desprinsă dintr-un film horror, dar cei care au studiat catrenele lui Nostradamus susţin că acesta a anunţat pentru 2021 o adevărată apocalisă zombi. Totul ar urma să pornească în Rusia, care ar fi creeat o armă biologică. Aceasta ar produce un virus care i-ar lăsat între viaţă şi moarte pe cei care iau contact cu el

2. Foamete biblică
Nostradamus ar fi prezis pentru 2021 şi o foamete de proporţii. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre aşa ceva. Pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi experţii susţin că trebuie să ne aşteptăm la o foamete de mari proporţii.

3. O furtună solară
Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul. Profeţiile lui Nostradamus susţin că oamenii vor emigra astfel înspre zonele sigur şi va începe o uriaşă luptă pentru puţinele resurse care vor rămâne. Cei de la Marca susţin însă că acest catren s-ar putea referi, de fapt, la efectele încălzirii globale.

4. Pământul va fi lovit de un asteroid
Impactul Pământului cu un corb venit din spaţiu ar fi dus la dispariţia dinozaurilor, susţin cercetătorii. Nostradamus susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid. De altfel, NASA a avertizat că există acest risc. Marea ameninţare vine de la asteroidul 2009 KF1, care se află la o distanţă destul de mică de pământ. Experţii de la NASA susţin că, pe 6 mai 2021, acest asteroid ar urma să treacă cel mai aproape de Pământ şi nu exclud ca forţa gravitaţională să-l atragă pe Terra.

5. Un cutremur devastator
Tot pentru anul 2021, Nostradamus ar fi prezis un cutremur devastator. Acesta ar urma să aibă loc în California, pe 25 noiembrie 2021. De altfel, California este zguduită frecvent de cutremure cauzate de activitatea Pământului pe celebra falie San Andreas, unde se întâlnesc două mari plăci tectonice.

6. Soldaţi cu cipuri implantate în creier
O altă previziune a lui Nostradamus pe 2021 dă apă la moară celor care cred în teoriile conspiraţiei. Potrivit profeţiilor, soldaţii vor beneficia din plin de inteligenţa artificială şi în creierul lor vor fi implantate cipuri, pentru a-i transforma în super războinici, capabili să beneficieze de abilităţi incredibile. Aceşti super soldaţi vor fi aparent necesari pentru a salva rasa umană de la dispariţie.

Nenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie! Ce se va întâmpla cu omenirea în 2021