Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Tot în 2023 aceasta a văzut că va avea loc o furtună solară extrem de puternică, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații. Dar va avea și efecte cumplite pentru oameni.

18 sept. 2022, 07:54
Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

E uluitor ce a profețit Baba Vanga pentru 2023. Oamenii vor fi injectați cu viruși care vor provoca boli. Conform Know Insider, Baba Vanga ar fi prevăzut pentru 2023 că populația planetei urmează să fie redusă simțitor, ca urmare a apariției unei pandemii cum nu a fost niciodată pe pământ, iar cei care își vor pierde viața vor fi, în marea lor majoritate, persoanele trecute de prima tinerețe.

De asemenea, ea a spus că anul acesta, în Siberia, va fi descoperit un nou virus despre care omenirea va afla în 2023. Celebra bulgăroaică susținea că oamenii urmează să fie injectați cu mai mulți viruși, care vor duce la apariția ciumei bubonice și a holerei.

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. „Foc ceresc asupra edificiului regal”

Furtuna care va afecta „scutul magnetic al planetei”
Tot în 2023 aceasta a văzut că va avea loc o furtună solară extrem de puternică, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații. Dar va avea și efecte cumplite pentru oameni. Mai mult, Vanga crede că extratereștrii vor ataca Pământul și nu ar trebui să mire pe nimeni dacă vom trece în a cincea dimensiune.

Baba Vanga, profeţie despre un NOU VIRUS în 2022. „Vom muri din cauza unei boli oribile”. Ce previziuni a făcut şi Nostradamus

Atunci când extratereștrii vor veni pe pământ, trei zile și trei nopți va fi întuneric. O altă problemă se va ivi ca urmare a exploziei la o centrală nucleară, situația cea mai alarmantă urmând să fie mai ales în partea Chinei. Tot Baba Vanga susține că oamenii se vor naște artificial, pentru că nașterile naturale vor începe să fie interzise.

Șocant este faptul că ea susține că doar liderii vor decide cine urmează să vină pe lume. Nu în ultimul rând, ea a șocat și cu ce a spus legat de orbita Pământului care, susține că se va schimba tot în 2023.

Când începe Al Treilea Război Mondial. Profeția preotului Iosif Vatopedinul: „Nou război va începe să se stârnească. Vai de cei necredincioşi, niciunul nu va scăpa”

Predictiile lui Nostradamus pentru 2023
Ultimii ani au fost dominati de schimbări climatice (care au adus cutremure, uragane), de apariția de boli noi si greu de tratat, de evolutie tehnologica sau decizii guvernamentale inadecvate. Toate acestea ne duc cu gandul la sfarsitul omenirii. Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru 2023, care conturează ideea unui viitor terifiant, departe de ceea ce ne-am fi imaginat:
Din 2023, inteligența artificială va fi mult îmbunătățită si va depăși inteligența umană, ceea ce ar putea conduce la un scenariu apocaliptic precum cel pe care îl vedem în filme.

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,

Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:

De către discipolii săi invitați să fie nemuritori,

Ochii spre sud. Mâinile în sân, trupurile în foc.”

Mecanizare
Majoritatea previziunilor indică faptul că până în 2023, piața muncii se va prăbuși. Oamenii isi vor pierde locurile de munca si vor fi inlocuiti de mașini automate, care sunt sunt mult mai rentabile, deoarece nu cer salarii mai mari și nu au nevoie de pauze sau alte beneficii.

Când angajatorii vor alege roboți în loc de oameni, întregul model social se va zdrobi. Șomajul, problemele sociale și viata la limita supravietuirii sunt doar câteva dintre consecințele mecanizării.

Un război între două țări aliate
Două țări aliate vor intra într-un conflict militar clasic și deschis, cu flotă navală complet angajată una împotriva celeilalte.

Din păcate, acesta va fi doar începutul deoarece acest conflict dintre aceste două țări aparent „prietenoase” va degenera într-un război global, care va implica cele mai puternice țări din lume.

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare

Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista

Marele lider va ceda

Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”

Prăbușirea economică din 2023
Sute de fonduri speculative închise vor da faliment, iar piața valutară internațională va trebui să se închidă în scurt timp – poate chiar pentru o săptămână, pentru a opri panica vânzării de acțiuni, care va cuprinde încet piețele de valori.

Nostradamus a prezis și criza din 2008, iar în 2023, lucrurile nu se arata prea grozave:

piețele valutare sunt în cădere liberă și vor atinge  praguri de panică

criza va fi din ce in ce mai accentuata

Statele Unite, dar si restul tarilor europene se confruntă cu o stagnare economică inca din 2021

Zborul spațial va fi accesibil oamenilor de rând
În 2021, va începe o nouă eră a turismului spațial. Oamenii de rând vor zbura în spațiu, putând admira priveliști spectaculoase ale Pământului.

Vladimir Putin – Al treilea antihrist
Relația fragilă dintre liderii occidentali și oficialul de la Kremlin, dar si atacurile Rusiei asupra Ucrainei din anii 2021 si 2022 pare să recreeze propaganda unui nou Război Rece. Politicile izbitoare aplicate de Rusia ne fac să ne întrebăm dacă Vladimir Putin este noul Antihrist prezis de Nostradamus și de alți profeți.

De ce te lauzi cu răul, puternic erou?

De ce te lauzi toată ziua, tu care ești o rușine în ochi lui Dumnezeu?

Tu care practici înșelăciunea, iar limba ta plănuiește distrugerea;

Este ca un brici ascuțit.

Iubești mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât să spui adevărul.”

Ridicarea nivelului marii
Nu există nicio îndoială: clima se schimbă constant. Dintre toate scenariile apocaliptice care ar putea deveni realitate, creșterea nivelului mării este cea mai dramatică. În prezent, 50% din populația lumii trăiește în zonele de coastă.

O predicție a unui posibil dezastru poate fi văzută urmând exemplul orașului Newton din Alaska, care, în mai puțin de cinci ani, va fi înghițit de creșterea apelor

Mica comunitate de 400 de persoane nu va fi singura afectată. Estimările actuale sugerează că Veneția va fi de nelocuit până în 2100, iar Los Angeles și Amsterdam vor fi abandonate cinci ani mai târziu.

„Locul nu va avea parte mult timp de pace și belșug

În tot regatul său, floarea de lis va dispărea

Trupuri moarte in apă, vor fi aduse la mal,

Așteptând în zadar norocul să fie îngropate acolo.”

Eruptii solare pot aduce o catastrofa naturala
Activitatea solară a fost și este încă un subiect de interes pentru experți și nu numai. Pentru că soarele va atinge, în 2023, vârful unui ciclu de 11 ani, cunoscut sub numele de maxim solar, diferiți teoreticieni s-au grăbit să emita diferite teorii în acest sens.

S-a remarcat faptul ca atunci când are loc un maxim solar, au loc si explozii solare mult mai intense decât cele anterioare, dar acest lucru nu se traduce neapărat în haos total sau catastrofă naturală.

Erupțiile solare au loc la intervale regulate, iar evenimentul care are loc în 2023 ar putea anunța în mare parte întreruperi ale comunicațiilor prin satelit.

“Vedem focul din cer care ne cuprinde,

Soarele și Marte unite în Leu

Apoi fulgere, grindină mare, un zid cade în Garona.”