BABIC cu viermi cumpărat din piaţă. Descoperirea şocantă făcută de un bărbat

Şoc pentru o familie din Buzău. Oamenii au cumpărat din piaţă o bucată de babic, însă când au ajuns acasă şi l-au tăiat acesta era plin cu viermi.

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 06:19

Momente de groază, luni, pentru o familie din municipiul Buzău. Când au ajuns acasă, au vrut să guste din babicul de Pleșcoi cumpărat din Piața Centrală de la unul dintre cele două magazine alimentare ale unui cunoscut lanț de carmangerii, însă când au tăiat din bucata de preparat s-au îngrozit, potrivit Opinia Buzău.

Pofta de mâncare le-a pierit instantaneu în momentul în care carnea pe care au cumpărat-o a început să se miște în ritmul impus de viermii din ea. Oamenii au luat imediat produsul și au mers direct la Protecția Consumatorului, unde au lăsat o sesizare, primind în schimb un bon cu număr de înregistrare și promisiunea că re­clamația va fi verificată în cel mai scurt timp.

Citeşte şi PEŞTE CU VIERMI, într-un supermarket din Bucureşti. Explicaţia angajaţilor magazinului este halucinantă

Am cumpărat babicul astăzi (n.r., luni) în jurul orei 15,30 iar când am ajuns acasă, am tăiat să gustăm. La un moment dat, am văzut cum ies din el viermi. M-am îngrozit, mai ales că am și apucat să mănânc. Nu știi ce cumperi, nu știi de la ce te îmbolnăvești. Nu mi s-a întâmplat în viața mea așa ceva„, a precizat femeia.

Soțul femeii a mers ieri în piață de mai multe ori la ma­ga­zinul cu pricina. Buzoianul susține că dacă, dimineață, babicul era bine-mersi la locul lui în galantar, în jurul prânzului, una dintre vânzătoare a fost surprinsă curățând tăvile. Mai mult, intrată în dialog de respectivul client, vânzătoarea i-ar fi oferit o replică halucinantă.

Curăț tăvile de viermii de la cârnați„, ar fi spus aceasta reclamantului.