BĂBUŢELE de la Eurovision şi-au angajat MENAJERE

Cele şase băbuţe care reprezintă Rusia se numără printre favoritele marii finale. Într-un documentar realizat de postul Deutsche Welle, femeile povestesc că, de când cu Eurovisionul, nu mai au timp să se ocupe de gospodăriile lor ca înainte. Ba chiar au ajuns să angajeze oameni din sat care să aibă grijă de casele şi de animalele lor.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 06:36
BĂBUŢELE de la Eurovision şi-au angajat MENAJERE

Femeile sunt membrele trupei Buranovskiye Babushki şi locuiesc în republica Udmurtia, Rusia. În luna martie, ele au câştigat concursul naţional, după ce l-au învins pe unul dintre foştii câştigători ai concursului, Dima Bilan.

Melodia „Party for Everybody„, cu care s-au prezentat la Eurovision, a fost compusă chiar de către bunicuţe. Ele cântă în engleză şi udmurtă, o limbă tradiţională din Urali, care se aseamănă cu finlandeza.

Numele grupului, care poate fi tradus prin „Bunicuţele din Buranovo„. Trupa a devenit cunoscută în 2008, după un reportaj la o televiziune din ţara natală. Pe vremea aceea ele făceau coveruri după melodii cunoscute de la Shocking Blue, Queen, The Beatles, Kino sau Aquarium.