BAC 2020, SUBIECTE ISTORIE în sesiunea de toamnă

Mii de absolvenţi de clasa a XII-a de la profilele uman şi pedagocic ă susţin marţi proba la istorie în cadrul examenului de Bacalaureat 2020 sesiunea august. Subiectele pe care le primesc elevii la proba de istorie vor fi afişate astăzi pe subiecte.edu.ro.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 06:21

BAC 2020, SUBIECTE ISTORIE în sesiunea de toamnă

 

Sursa: Alba24.ro

Elevii au avut la dispoziţie 3 ore pentru a rezolva subiectele la matematică. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Rezultatele la probele scrise vor fi afişate în data de 2 septembrie (până la ora 12,00). 

 

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14,00 – 20,00

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi comunicate în data de 5 septembrie.

Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă, este 5 (cinci), iar media finală pentru promovarea examenului este cel puţin 6 (şase).