BACALAUREAT 2013: Cele mai tari PERLE ale olimpicilor

Peste 200 de olimpici au participat la BACALAUREAT 2013, în sesiunea specială organizată de Ministerul Educaţiei la finalul lunii mai. Profesorii corectori au spus că o parte dintre lucrările olimpicilor au fost bune şi foarte bune, însă, printre lucrările bune au fost şi unele din care reieşea că elevii nu s-au pregătit suficient pentru examen.

RomaniaTV.net
07 iun. 2013, 11:38
BACALAUREAT 2013: Cele mai tari PERLE ale olimpicilor

Ca în fiecare an, au existat şi „perlele” la proba de limba română a examenului de bacalaureat, sesiunea specială, care le-au strârnit râsul profesorilor corectori de la Ploieşti, potrivit gandul.info.

„Romanul psihologic este Moara cu Noroc de Ioan Slavici, iar personajul principal este Fafuridi. Un alt personaj principal este Moş Costache Giurgiveanul care este tipul ţăranului filosofic

În romanul psihologic Moara cu Noroc, Ultima Noapte, Farfuridi este personajul flămând căruia i se trage şi numele de la farfurie

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii de Liviu Rebreanu

Harap Alb practică activităţile de voluntariat

Romanul Baltagul nu are autor, e un roman folcloric

Sinominul pentru surâzând este rânjind

Strălucirea florilor este epitet

Luni, 10 iunie, începe examenul de bacalaureat 2013, iar cei peste 200.000 de elevi de clasa a XII-a vor suţine proba orală de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română.

VEZI CALENDARUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2013


loading...
Partenerii noștri