BACALAUREAT 2013. Directoarea şpăgară de la Liceul Bolintineanu revine asupra declaraţiilor

Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală revine asupra declaraţiilor date iniţial la Parchet în privinţa tentativei de fraudare a examenului de bacalaureat 2013. Profesoara a fost arestată preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce a aranjat ca în liceul pe care îl conducea să fie delegată o comisie de supraveghere maleabilă, care să accepte bani pentru a-i lăsa pe unii elevi să copieze la examene.

RomaniaTV.net
04 iul. 2013, 10:08
BACALAUREAT 2013. Directoarea şpăgară de la Liceul Bolintineanu revine asupra declaraţiilor

Fosta directoare de la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Costica Vărzaru, a solicitat să fie audiată din nou la Parchet, subliniind că doreşte să revină asupra declaraţiei date iniţial cu privire la evenimentele care au dus la reţinerea şi, ulterior, arestarea sa preventivă, informează România TV.

Avocatul profesoarei s-a prezentat deja la Parchet şi a susţinut că nu ştie când va avea loc o nouă audiere. Totuşi, în jurul orei 13.00 Costica Vărzaru a părăsit sediul Parchetului în fugă, fiind băgată rapid în duba poliţiei, fără a răspunde întrebărilor jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI: BACALAUREAT 2013. Încă un liceu din Sectorul 5, implicat în scandalul privind ŞPAGA de la Bac