BACALAUREAT 2016. Ce rezultate vei avea la EXAMEN în funcţie de ZODIE

BAC 2016. Ești în "focul” bacalaureatului și ai emoții cât casa? Crede în tine, ai încredere că vei reuși să promovezi și fii cât mai optimist? Uneori și astrele ne influențează în tot ceea ce facem! Iată ce rezultate vei avea la examen în funcție de zodia în care te-ai născut, dar și ce pericole te pândesc în această perioadă importantă din viața ta. Ține minte: dacă "stelele” nu îți sunt favorabile, poți schimba ceea ce îți dictează! Destinul e până la urmă în mâinile tale, să nu uiți!

15 iun. 2016, 08:28
BACALAUREAT 2016. Ce rezultate vei avea la EXAMEN în funcţie de ZODIE

Berbec

Cei născuți în Berbec sunt foarte bine susținuți în lunile iunie-iulie, dar ei sunt mai pripiți din fire și pot face greșeli pentru că se grăbesc. Așadar, că să nu aibă niciun fel de probleme, trebuie să nu dea răspunsurile prea repede, ci să le gândească bine înainte.

Citeşte şi BACALAUREAT 2016: Elevi eliminaţi de la ROMANA ORAL. Cum au încercat să copieze

Taur

Nativii din Taur sunt foarte sensibili, în general, de aceea în perioadă respectivă trebuie să se menajeze din punct de vedere nervos. Deși nu sunt foarte vorbăreți din fire, vor avea succes în special la examenele orale. Trebuie să fie, însă, atenți după data de 5 iulie, pentru că vor avea un blocaj și nu cumva să rateze admiterea la facultate.

Gemeni

Gemenii sunt vedetele acestui an în sensul pozitiv, sunt foarte bine susținuți, iar creativitatea lor funcționează la maximum. Ar trebui să strălucească și la examenele orale, și la cele scrise. Dacă dau examen la matematică, le va merge foarte bine.

Rac

Au o problemă care ține de comunicare. Dacă au avut necazuri în dragoste sau cu prietenii, asta îi poate întoarce pe dos. La scris, va fi bine, dar la oral trebuie să se concentreze foarte mult. Mai bine să-și sistematizeze ideile pe o hârtie înainte, să nu se grăbească, trebuie să fie calmi.

Citeşte şi BACALAUREAT 2016 ROMÂNĂ ORAL. Prima probă, vezi ce a declarat o elevă la ieşirea din sala de examen

Leu

Când văd subiectele, nu trebuie să spune repede „asta știu să-l fac”. Trebuie să stea să le analizeze bine înainte să se apuce de scris. La semnele de foc există o componența de nerăbdare și asta poate să le dea peste cap, dar se vor bucură de reușită.

Fecioară

În zilele de 10 și 11 iunie, nativii din fecioară trebuie să fie atenți la alimentație, să nu ajungă la examen cu indigestie. Examenele pe care le vor da ar trebui să se lase cu reușită.

Balanță

Sunt echilibrate și la ele funcționează creativitatea foarte bine, au un înger păzitor, care le ghidează. Le-aș sugera să nu îngrașe porcul în ajun. Pot să spun că sunt bine susținute, dar trebuie să aibă grijă cum se îmbrăca, să nu poarte ținute sfidătoare, așa cum au obiceiul, pentru că nu se duc la paradă modei, ci la examen.

Restul zodiilor pe a1.ro.