BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Judecător către elevi: „Nu copiaţi! Dacă vă prindem, nu vă iertăm”

BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Absolvenţii de liceu susțin miercuri proba scrisă la matematică şi istorie. Examenul se va desfășura în condiţii speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. Judecătorul clujean Cristi Danileţ le-a transmis un mesaj pe Facebook elevilor care susțin luni Bacalaureatul şi i-a îndeamnă să nu copieze.

23 iun. 2020, 08:33
BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Judecător către elevi: „Nu copiaţi! Dacă vă prindem, nu vă iertăm”

BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Judecătorul Cristi Danileţ le-a transmis un mesaj elevilor care susțin luni prima probă a examenului de Bacalaureat. Pe pagina lui de Facebook, acesta i-a îndemnat să nu copieze și le-a transmis respectul său celor care „vor să intre în viață în mod cinstit”.

„Săptămâna viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au învăţat, alţii nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda.

Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fierăspunsurile de către prietenaşi ce stau afară şi caută răspunsurile în cărţi. Eu spun foarte clar: nu riscaţi!

Nici voi, cei aflaţi în clasele unde daţi examen, nici profesorii voştri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-aţi înţeles să vă sufle.

Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm! Pentru toţi cei care vreţi să intraţi în viaţă în mod cinstit, respectul meu şi succes!”, a scris judecătorul pe contul său de Facebook.

Peste 155.000 de absolvenți ai clasei a XII-a, dintre care 17.000 din Capitală, susțin, luni, Bacalaureatul. Examenul, organizat în 1.095 de centre, începe cu proba scrisă la Limba și Literatura Română.


loading...