BACALAUREAT 2020. Primul guvern care A ANULAT examenul de BACALUAREAT. Ce se întâmplă cu elevii din AN TERMINAL

BACALAUREAT 2020. Decizie radicală anunţată de guvernul olandez. Examenele de sfârşit de studii, echivalente cu examenul de bacalaureat, au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

25 mart. 2020, 09:17
BACALAUREAT 2020. Primul guvern care A ANULAT examenul de BACALUAREAT. Ce se întâmplă cu elevii din AN TERMINAL

BACALAUREAT 2020. Olanda, care a anunţat peste 4.700 de cazuri de coronavirus, a închis şcolile din 16 martie. În aceste condiţii, validarea sau nevalidarea diplomei de încheiere a studiilor va fi determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar.

Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, publicate în timpul crizei de coronavirus

BACALAUREAT 2020. „Vreau, în aceste vremuri de criză, să le dau tuturor elevilor posibilitatea să obţină o diplomă completă şi să avanseze astfel fără pauză spre învăţământul superior”, a declarat ministrul olandez al educaţiei, Arie Slob într-un comunicat.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: „Exclud varianta îngheţării anului şcolar”

BACALAUREAT 2020. Instituţiile de învăţământ au mai mult timp – până la începutul lui iunie – pentru a-i face pe elevi să treacă restul examenelor prevăzute care contează pentru notele obţinute în timpul anului şcolar.

BACALAUREAT 2020. Ministerul Educaţiei din Olanda încurajează puternic instituţiile şcolare să organizeze aceste examene de la distanţă, de exemplu prin videoconferinţă. Dacă şcolile nu sunt în măsură să efectueze teste şcolare la distanţă, acestea din urmă pot să se deruleze în clădiri şcolare respectând o distanţă de securitate de 1,5 metri.