Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, publicate în timpul crizei de coronavirus

Publicat: Marţi, 24 Martie 2020 15:08 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2020 15:08 // Sursa: romaniatv.net

Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi publicate pentru ca elevii de clasa a VIII-a şi cei de clasa a XII-a să le lucreze cât timp stau acasă din cauza crizei generate de noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de Monica Anisie, ministrul Educaţiei, care a precizat că modelele de subiecte vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei şi vor fi trimise către toate şcolile.

"Ministerul Educației, prin Centrul Național de Examinare și Evaluare pregătește deja un set de variante de lucru pentru elevi tocmai pentru a se pregăti în această perioadă cât stau acasă și le vom pune pe site-ul Ministerului și le vom solicita inspectoratelor școlare să le ofere școlilor din fiecare județ pentru că este important ca în această perioadă elevii de clasa a VIII-a și clasa a XII-a să se pregătească pentru examenele naționale, să nu oprească pregătirea. De aceea, am solicitatat Centrului Național de Evaluare și Examinare să elaboreze variante pe care să le punem la dispoziția elevilor”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației, pentru Hotnews.

Iohannis anunţă noi restricţii pentru români: Ce a fost recomandare până acum devine obligaţie de mâine. Va fi folosită şi Armata

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H