Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, publicate în timpul crizei de coronavirus

Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi publicate pentru ca elevii de clasa a VIII-a şi cei de clasa a XII-a să le lucreze cât timp stau acasă din cauza crizei generate de noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de Monica Anisie, ministrul Educaţiei, care a precizat că modelele de subiecte vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei şi vor fi trimise către toate şcolile.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 13:08
Noi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, publicate în timpul crizei de coronavirus

„Ministerul Educației, prin Centrul Național de Examinare și Evaluare pregătește deja un set de variante de lucru pentru elevi tocmai pentru a se pregăti în această perioadă cât stau acasă și le vom pune pe site-ul Ministerului și le vom solicita inspectoratelor școlare să le ofere școlilor din fiecare județ pentru că este important ca în această perioadă elevii de clasa a VIII-a și clasa a XII-a să se pregătească pentru examenele naționale, să nu oprească pregătirea. De aceea, am solicitatat Centrului Național de Evaluare și Examinare să elaboreze variante pe care să le punem la dispoziția elevilor”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației, pentru Hotnews.

Iohannis anunţă noi restricţii pentru români: Ce a fost recomandare până acum devine obligaţie de mâine. Va fi folosită şi Armata