Bacău a rămas fără apă potabilă! Oamenii vor primi apă abia la ora 18:00

Viscolul puternic a avariat staţia de pompare care asigură alimentarea cu apă a orașului Bacău. Oamenii nu mai au apă la robinete de peste 18 ore. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 12:56
Bacău a rămas fără apă potabilă! Oamenii vor primi apă abia la ora 18:00

După problemele de la stația de pompare de la Moinești, care au dus la furnizarea cu program a apei potabile în Bacău, primarul Cosmin Necula spune că în oraș se va reveni la normal în jurul orei 18.00, potrivit desteptarea.ro. 

„Apa va reveni începând cu ora 18.00, urmând să ajungă la debit constant pe parcursul nopții. Ca de fiecare dată, la reluarea furnizării, estimăm ca se va înregistra o scădere a presiunii în jurul orei 20.00, scădere cauzată de consumul foarte mare, dar, așa cum am spus, stocurile se vor reface integral pe parcursul nopții”, spune primarul Bacăului.

În ceea ce privește efectele furtunii de azi-noapte, Cosmin Necula spune că, în afară de acoperișul blocului de pe strada Bradului, nu au fost înregistrate evcenimente grave:

„Pe strada Bradului, unde a cazut acoperișul unui bloc în cursul serii, au fost înlaturate toate elementele desprinse, iar apoi s-a asigurat împrejmuirea si supravegherea zonei”, a declarat primarul Cosmin Necula.