Bacău: Copil de 6 ani, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de şase ani din oraşul băcăuan Comăneşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni.

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 13:48
Bacău: Copil de 6 ani, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, băieţelul a fost accidentat în momentul în care traversa regulamentar strada Republicii din oraşul Comăneşti, pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată.

În urma accidentului, copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul din localitate, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Aici, medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pe băieţel, după ce acesta a suferit o fractură de gambă.

„Şoferul a fost transportat de poliţişti la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Narcisa Butnaru.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, evoluţia postoperatorie a copilului este una favorabilă, starea băieţelului fiind una stabilă.