Bacău: Tineri reţinuţi pentru furt din domeniul petrolier şi societăţi comerciale

Doi tineri de 26 şi 29 de ani, din oraşul băcăuan Moineşti, au fost reţinuţi de către poliţişti, miercuri, sub acuzaţia de furt calificat din domeniul petrolier şi din societăţi comerciale, prejudiciul total creat ridicându-se la 60.000 de lei.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 19:20
Bacău: Tineri reţinuţi pentru furt din domeniul petrolier şi societăţi comerciale

Potrivit poliţiştilor băcăuani, cei doi tineri, cu complicitatea unui prieten de-al lor, sunt suspectaţi de comiterea a şapte furturi la mai multe societăţi comerciale din localităţile Dărmăneşti, Oneşti şi Târgu Secuiesc, prejudiciul cauzat de cei trei ridicându-se la aproximativ 60.000 de lei, informează Mediafax.

„Poliţiştii au făcut cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor în valoare de 40.000 de lei. Din cercetări s-a stabilit că în perioada iulie-august cei trei tineri au sustras combustibil dintr-un autotren şi mai multe subansamble hidraulice, de la o societate comercială din Moineşti. La acestea, se adaugă cinci furturi comise de către suspecţi în ultima perioadă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de mandat pe o perioadă de 29 de zile, urmând a fi prezentaţi de către procuror în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.