Băcăuan prins de poliţişti în timp ce voia să vândă o armă deţinută ilegal

Un tânăr de 27 de ani, din localitatea Dealu Morii, judeţul Bacău, a fost prins de către poliţişti în timp ce intenţiona să vândă o armă deţinută ilegal cu 500 de euro, pe piaţa neagră.

28 nov. 2013, 20:59
Băcăuan prins de poliţişti în timp ce voia să vândă o armă deţinută ilegal

Poliţiştii Serviciului de Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase au descins la locuinţa unui bărbat din localitatea Dealu Morii, acţiune în urma căreia a fost găsit un pistol pe care proprietarul intenţiona să-l vândă pe piaţa neagră pentru suma de 500 de euro.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a procurat arma şi 25 de cartuşe din Italia, în decembrie 2010, pe care apoi le-a introdus ilegal în România.

CITEŞTE ŞI JAF ARMAT la un cazino din Galaţi. VEZI cu câţi bani au fugit hoţii

„În timpul percheziţiei domiciliare, au fost găsite arma şi un singur cartuş, restul muniţiei fiind folosită de către bărbat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Atât arma, cât şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în acest caz”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, citată de Mediafax.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 27 de ani pentru nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă.