Backstreet Boys au îmbătrânit. Uite cum arată acum idolii adolescentelor din anii ’90

La mijlocul anilor '90, Backstreet Boys erau cea mai iubită trupă dance din lume, mai ales că a beneficiat şi de destrămarea celor de la Take That, care concentrau până atunci atenţia tuturor. Acum, cei cinci membri ai formaţiei

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 09:36

Frumuşei, cu voci plăcute şi cu melodii cu priză la public, cei cinci Backstreet BoysA. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson şi Brian Littrell, au devenit rapid cea mai iubită trupă din lume.

Trupa s-a format în 1993, dar primul album a fost lansat abia în 1996 şi a purtat chiar numele Backstreet Boys, iar extrasele pe single Get Down,  I’ll Never Break Your Hert şi Quit Playing Games au avut un succes uluitor.

Au urmat apoi albumele Backstreet’s Back (1997), Millennium (1999) şi Black & Blue (2000), pentru ca apoi cei cinci băieţi să ia o pauză mai lungă, până în 2005, cînd au lansat un nou material de studio, intitulat Never Gone. Au lansat apoi noi albume din doi în doi ani, Unbreakable (2007) şi This is Us (2009), pentru ca apoi să intre din nou într-o vacanţă prelungită până în această vară, când au lansat al optulea album, In a World Like This.

Cei 20 de ani care au trecut peste Brian (38 de ani), AJ (35), Howie (40), Nick (33) şi Kevin (42) îşi spun astăzi cuvântul. Brian, spre exemplu, a început să aibă o serioasă problemă cu pierderea părului.

Nick Carter este departe de puştiul inocent care cucerea inima a milioane de fane din întreaga lume, dar a rămas un tip pus mereu pe glume.

Kevin şi Howie (primii din stânga) par foarte puţin schimbaţi, deşi sunt cei mai în vârstă din trupă , în timp ce AJ ascunde semnele trecerii timpului sub o barbă stufoasă.