Baconschi: Multe partide de dreapta s-au îmbolnăvit de la PSD

Vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi a declarat vineri, la Ploieşti, că multe partide de dreapta 's-au îmbolnăvit de la PSD', potrivit Agerpres. El a mai spus că pentru realizarea dreptei unite este nevoie de 'reformă' şi 'triere' a personalului politic.

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 14:10
Baconschi: Multe partide de dreapta s-au îmbolnăvit de la PSD

‘Vrem o dreaptă unită, dar în jurul unor principii şi valori asumate cu adevărat. (…) În acelaşi timp, pe dreapta, multe partide s-au îmbolnăvit de boli de la PSD şi nu avem cum să ne asociem cu ele până nu se face o reformă, o triere a personalului politic, noi lideri să apară inclusiv din noua generaţie’, a spus Baconshi.

Liderul PMP a explicat că se doreşte ‘primenirea’ clasei politice, negocierile urmând a fi purtate după alegerile europarlamentare, însă ‘nu cu oricine’.

‘Deci vrem să provocăm o primenire a întregii clase politice şi bineînţeles că scorul electoral din 25 mai va fi o ocazie foarte bună pentru a aşeza exact câte voturi în dreptul fiecărui partid, după care vor începe nişte negocieri, dar nu cu oricine şi în orice condiţii’, a mai afirmat Teodor Baconschi.