BAHAR VIATA FURATA. Bahar, faţă în faţă cu Efsun. Interviu cu actriţele din SERIAL

BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc BAHAR VIATA FURATA face audienţe record în România. Lupta dintre Bahar şi Efsun este urmărită cu sufletul la gură, seară de seară, la Kanal D. Star Gossip Magazine a realizat un interviu cu actriţele care le interpretează pe cele două rivale din BAHAR VIATA FURATA, Ezgi Asaroglu - Bahar şi Ceren Moray - Efsun.

13 feb. 2016, 14:11
BAHAR VIATA FURATA. Bahar, faţă în faţă cu Efsun. Interviu cu actriţele din SERIAL

BAHAR VIATA FURATA. Buna Ezgi! Buna Ceren! Inainte de toate, spuneti-ne cum ati stiut ca doriti sa va indreptati pasii catre actorie?

Ezgi Asaroglu: In perioada cand eram in liceu, la varsta de 17 ani, o colega mi-a spus ca se va tine un casting pentru un serial care urma sa se filmeze. Am dat proba fara sa am vreo speranta ca voi trece, pentru ca erau cateva zeci de fete de varsta mea care isi asteptau randul la auditie. Desi imi doream sa joc in filme si seriale, nu aveam convingerea ca as putea sa o fac efectiv. Asa ca atunci cand am fost sunata de producatori sa imi spuna ca am luat rolul din Bir Dilim Ask / O felie de dragoste, am considerat ca am primit o mare sansa de la viata.

Ceren Moray: Mi-am dorit sa fiu actrita de cand eram copil. Citeam carti despre istoria filmului si teatrului si devoram biografiile marilor actori. Mi-am dorit sa fac aceasta meserie, m-am pregatit pentru ea. Am luat cursuri de teatru in perioada liceului cu un profesor, prima mea aparitie pe o scena fiind la varsta de 16 ani, la o serbare scolara, unde am avut un monolog de vreo 15 minute. Rolul meu era cel al unei profesoare nevrotice, obsedata de control asupra elevilor. Era un rol comic, care a starnit multe hohote de ras in sala de festivitati a liceului. Am primit foarte multe incurajari, atat din partea colegilor, cat si din partea profesorilor.

BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc duce KANAL D pe locul 1 la AUDIENŢE

BAHAR VIATA FURATA. V-ati imaginat ca serialul BAHAR VIATA FURATA va avea un asemenea succes in Europa? Ce inseamna acest serial pentru voi?

Ezgi Asaroglu: Pentru ca un serial sa aiba succes, trebuie ca subiectul sa fie deosebit de captivant, scenariul sa fie foarte bine scris, actorii sa interpreteze foarte bine rolurile. Serialul “Bahar ” intruneste aceste conditii. Din start, de cand am citit story-ul, am intuit ca are potential. Ma incanta faptul ca joc intr-un serial care a devenit atat de popular.

Ceren Moray: Desigur, m-am asteptat ca serialul sa aiba succes, insa nu la acest nivel. Sunt bucuroasa ca am atins un nivel de notorietate pentru care alti actori muncesc zeci de ani.

BAHAR VIATA FURATA. Care a fost cea mai dificila scena de filmat si cum i-ati facut fata?

Ezgi Asaroglu: Pentru mine, cel mai dificil a fost sa filmez cu febra de 38 de grade. Pe la orele pranzului, o viroza a debutat brusc cu stranut, dureri de cap si febra puternica. Era jenant sa se opreasca o echipa intreaga din cauza mea, asa cam continuat, fara sa ma plang. Din fericire, filmam niste scene de interior.

Ceren Moray: O scena care mi-a dat mari emotii a fost aceea in care trebuia sa trec ostentativ prin fata masinii lui Ates ( n.r. numele real – Keremcem Durak), iar acesta trebuia sa franeze brusc. Stiam ca Keremcem este un sofer bun, insa dupa mai multe duble trase, a inceput sa imi fie frica. Daca nu frana la timp? La final, cand am baut amandoi o cafea, in pauza, relaxati, am facut tot felul de glume referitoare la scena respectiva.

BAHAR VIATA FURATA. Vi s-a intamplat ca in viata reala sa fiti in competitie cu o alta fata pentru un baiat?

Ezgi Asaroglu: Nu, niciodata nu am fost in competitie cu o alta fata pentru a castiga inima unui baiat.

Ceren Moray: S-a intamplat cand aveam sapte ani. Eu si o colega facusem o pasiune – copilareasca, desigur – pentru un baiat de varsta noastra. Era cel mai frumos si cel mai inteligent din clasa. Culmea este ca el ne placea pe amandoua si ne trata in mod egal, in pauze. Ca sa i-o iau inainte rivalei mele si sa il impresionez pe baiat, i-am scris acestuia un biletel pe care am desenat tot felul de inimioare si floricele colorate. Mesajul, scris cu litere inegale si strambe, era scurt si concis: “Te iubesc!”. Bineinteles ca a fost interceptat de doamna invatatoare, care i-a chemat pe parintii mei la scoala, unde au tratat serios problema. Dar mai tarziu mi-au povestit cat s-au amuzat, in ascuns!

Citeşte intreviul integral pe Star Gossip Magazine.