BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIATA FURATA. Keremcem Duruk, interpretul lui Ateş, trăieşte o poveste de dragoste în viaţa reală chiar cu Ezgi Asaroglu, cea care o joacă pe Bahar. Keremcem a divorţat pentru a fi alături de Ezgi. Cei doi formază un  cuplu şi în serialul BAHAR VIATA FURATA.

24 feb. 2016, 14:44
BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIATA FURATA. Keremcem are numai cuvinte de lauda despre fosta lui partenera de viata pe care o admira si o sprijina in continuare, fiind buni prieteni.

BAHAR VIATA FURATA. Imagini TARI cu actriţa care o interpretează pe Efsun FOTO

„Este o persoana extrem de calda, generoasa si un om optimist si cu o energie debordanta. Suntem prieteni si totul este bine intre noi. Avem cariere de succes si fiecare se ocupa de proiectele sale. Ne urmam destinul. Facem fata impreuna criticilor, dar si lucrurilor pozitive. E important sa vezi lucrurile pozitive in viata”, a declarat starzul din BAHAR VIATA FURATA.

BAHAR VIATA FURATA. Bahar, faţă în faţă cu Efsun. Interviu cu actriţele din SERIAL

BAHAR VIATA FURATA. Cand a cerut-o de sotie, Keremcem i-a daruit Sedei inelul de logodna care a apartinut mamei sale. Peste 120 de persoane au fost prezente in momentul cererii in casatorie. Presa nu a avut acces la cununia celor doi actori de la Paris.

BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc duce KANAL D pe locul 1 la AUDIENŢE

BAHAR VIATA FURATA. In acest moment, Keremcem formeaza un cuplu cu frumoasa Ezgi Asaroglu, partenera sa din serialul BAHAR VIATA FURATA.