Bahmuţeanu a angajat bucătăreasă şi pază pentru copiii ei

Adriana Bahmuţeanu se pregăteşte pentru procesul de pe 5 septembrie, cu Silviu Prigoană. A angajat bonă, bucătăreasă, dar şi pază pentru copii. Speriată că magistraţii ar putea să o despartă de copiii ei, Bahmu face tot ce-i stă în putinţă pentru a dovedi că acestora nu le lipseşte nimic.
Romania TV
28 aug. 2012, 07:06
Bahmuţeanu a angajat bucătăreasă şi pază pentru copiii ei

După ce şi-a închiriat o vilă spaţioasă în Pantelimon, Bahmuţeanca şi-a mai adus, pe lângă mamă şi soră, un arsenal prin care să-i dovdească soţului că odraslele lui au aceleaşi condiţii ca înainte: o bucătăreasă, dar şi pază.

„Sm încercat să le asigur copiiilor mei tot ce pot, astfel încât să nu le lipsească nimic. Nu avem bonă, însă bucătăreasa care lucra la noi, înainte să părăsesc domiciliul, lucrează acum la mine”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru România TV.

„Silviu Prigoană este tatăl copiiilor mei, cred că pentru interesul lor ar fi bine să avem o relaţie civilizată şi pe viitor, indiferent dacă relaţia noastră matrimonială va mai funcţiona sau nu”, a mai spus Bahmuţeanu.

În legătură cu declaraţiile lui Silviu Prigoană, că cei doi s-ar fi despărţit din cauza mamei ei, Adriana spune că acestea sunt pretexte. „Mama mea a locuit cu noi cinci ani de zile, niciodată nu l-am auzit pe soţul meu spunând ceva urât despre ea, dimpotrivă a încurajat acest lucru, era fericit că micuţii au o bunică care să îi iubească şi sa aibă grijă de ei. Sunt pretexte, soţul meu îşi doreşte probabil altceva de la viaţă, ar fi fost frumos să îmi spună ce vrea de la viaţă”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Ea a precizat că nu ştie dacă Prigoană s-a interesat de copii, ci doar că nu a venit să îi vadă. „Eu i-am trimis oficial şi în particular adresa la care locuiesc, să vină să îşi vadă copiii, însă nu a venit până acum, de trei săptămâni nu a venit să îi vadă”.

„Este un om influent, cu putere, are o avere mare, evident că nu ne comparăm ca forţe, am emoţii pentru 5 septembrie. Dar, înainte de toate, cred că sunt o mamă responsabilă, îmi iubesc copiii. Cred că pentru ei este mai bine să stea aici, un pic separaţi de vâltoarea mediatică”, a mai spus Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană a cerut încredinţarea copiilor pe o perioadă de şase luni, motivând că aceştia nu au condiţiile de acasă.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Litoral cu cazare de 35 de lei. Cum pot profita românii de această ofertă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'