Baia Mare: Bătaie generalizată la spartul petrecerii de Revelion. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi generalizate care a avut loc la sfârşitul petrecerii de Revelion la un hotel din Baia Mare, informează news.ro. A fost nevoie de intervenția a zeci de polițiști, trei ambulanţe şi un echipaj SMURD.

RomaniaTV.net
01 ian. 2020, 08:01
Baia Mare: Bătaie generalizată la spartul petrecerii de Revelion. Trei persoane au ajuns la spital

Bătaie generală într-un hotel de 4 stele din Baia Mare chiar în nopatea de revelion. Zeci de polițiști au intervenit, mai mulți răniți au ajuns la spital în stare gravă! Un bărbat a ajuns la spital cu o sticlă îndesată pe gât.”Poliţiştii au intervenit în această dimineaţă la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbaţi, care prezentau leziuni în urma unei altercaţii, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale” a declarat în exclusivitate pentru baiamare24.ro Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Conform sursei citate, două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut, iar o alta a suferit un traumatism la un membru inferior. Acestea au fost preluate şi transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD şi două echipaje SAJ.

Conflictul s-a declanșat la finalul petrecerii, când mai mulţi tineri s-au bătut cu pumnii şi picioarele, dar și cu sticlele de băutură. Poliţiştii au reuşit să aplaneze conflictul, desfășurat atât în interiorul locului de desfăşurare a Revelionului, cât şi în parcarea hotelului de 4 stele. 

Echipele de la Biroul Criminalistic al Poliţiei Baia Mare au început o anchetă. 

Citește și:

Bătaie ca în filme într-un mall din Baia Mare