Băiat de 10 ani, atacat cu bestialitate de un câine, în timp ce se juca fotbal

Un băiat de 10 ani din Anglia a fost sfâșiat de un câine, în timp ce se juca fotbal. Din fericire, copilul a scăpat cu viață, deoarece prietenii și oamenii care se aflau în zonă au sărit în apărarea sa.

24 feb. 2023, 11:26
Băiat de 10 ani, atacat cu bestialitate de un câine, în timp ce se juca fotbal

Giorgi Fulbirg-Taylor, în vârstă de 10 ani, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală plastică, după un câine l-a atacat în timp ce se jucat fotbal cu prietenii săi.

Tragedia a avut loc acum zece zile, pe 14 februarie, atunci când animalul s-a năpustit asupra lui și l-a mușcat de mâini și de picioare.

Citiți și: O nouă tragedie șochează România! Femeie ucisă de un câine pe care voia să îl hrănească

Un câine a sfâșiat un copil de 10 ani care se juca fotbal cu prietenii săi

Kimberly Fulbirg, în vârstă de 34 de ani, a spus că rănile suferite de fiul ei au fost extrem de grave, iar acum este incapabil să mai meargă, conform mirror.co.uk Femeia spune că patrupedul l-ar fi atacat în momentul în care băiatul de juca fotbal cu prietenii săi, pe terenul de fotbal, în Bradford.

Fratele său, Blake Fulbirg-Taylor, în vârstă de 15 ani, și prietenii săi l-au auzit pe Giorgi țipând și au încercat să îl ajute. Câinele i-a spart mingea băiatului, iar apoi l-a atacat cu sălbăticie.

În încercarea de a-și ajuta prietenul, un alt băiat de 14 ani a fost mușcat de picioare și mâini. Mama lui Giorgi a povestit pentru Telegraph & Argus din Bradford, citat de Mirror, momentele îngrozitoare prin care a trecut.

„Au auzit un țipăt și l-au văzut pe fiul meu cel mic la pământ, atacat de câine. Kennadie s-a dus să ceară ajutor. Câinele nu-i dădea drumul. A spus că a văzut câinele alergând spre el și nu se oprea. Kennadie s-a dus să ceară ajutorul trecătorilor. Copilul a fost suficient de inteligent încât să-și acopere fața. Au fost nevoiți să deschidă gura câinelui. Îi mușca brațul. Unul dintre trecători a ridicat câinele, în timp ce celălalt s-a concentrat să ia câinele de pe el.”

Un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat: „Poliția investighează cazul după ce două persoane au fost mușcate de un câine liber pe un câmp din Bierley. S-a întâmplat marți, 14 februarie, între orele 14.15 și 15.00, pe un câmp de lângă Bierley Lane. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri spitalicești pentru rănile suferite. În prezent, cercetările sunt în curs de desfășurare cu proprietarul câinelui și o anchetă este în curs de desfășurare.”

Citiți și: Mama băiatului sfâșiat de câini la Botoșani, dezvăluiri șocante: „S-a speriat, săracul. Lătrau câinii… L-au târât”