O nouă tragedie șochează România! Femeie ucisă de un câine pe care voia să îl hrănească

După tragedia de la Lacul Morii, în care o femeie de 43 de ani a fost sfâșiată de o haită de câini, acum România se confruntă cu un nou caz șocant.

20 feb. 2023, 14:45
O nouă tragedie șochează România! Femeie ucisă de un câine pe care voia să îl hrănească

Încă o femeie și-a pierdut viața după ce a fost atacată de un câine în Capitală. Conform primelor informații, avea 53 de ani și se dusese să-i ducă de mâncare patrupedului de care avea grijă de aproximativ patru luni.

Incidentul s-a petrecut în curtea unui imobil din Sectorul 3 al Capitalei. Victima era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Citește și Mama băiatului sfâșiat de câini la Botoșani, dezvăluiri șocante: „S-a speriat, săracul. Lătrau câinii… L-au târât”

Doi vecini ai femeii ar fi fost martori la atacul câinelui. Echipele sa salvare au fost trimise la fața locului, însă din păcate nu au putut decât să constate decesul.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Citește și Câinii lăsați liberi pe străzi au făcut o nouă victimă. Un copil de 10 ani a ajuns în comă la spital după ce a fost mușcat de animale

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Ana Oros, o femeie de 43 de ani, ucisă de o haită de câini lângă Lacul Morii

O femeie de 43 de ani din București a fost sfâșiată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din sectorul 6 al Capitalei, luna trecută. Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, atacată de câini pe un teren viran, iar un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar.

Bărbatul ieşise şi el să se antreneze de dimineaţă, şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp, şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă nu a mai apucat.

Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.