Băiat de 10 ani, preluat de elicopter SMURD după ce a căzut de la etajul 1 al unei clădiri dezafectate din Botoșani

Un băiat de zece ani a ajuns la spital, vineri, după ce a căzut de la circa patru metri, de la etajul I al unei clădiri dezafectate din Dorohoi, judeţul Botoşani. El este inconştient şi va fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

29 dec. 2023, 18:05
Băiat de 10 ani, preluat de elicopter SMURD după ce a căzut de la etajul 1 al unei clădiri dezafectate din Botoșani

Potrivit ISU Botoşani, incidentul a avut loc, vineri după-amiază, la Dorohoi, unde un băiat, în vârstă de 10 ani, a căzut de la etajul I al unei clădiri dezafectate.

”Din primele informaţii, acesta s-a prăbuşit în gol de la aproximativ patru metri”, a transmis sursa citată.

O femeie a anunţat autorităţile, iar acolo s-au deplasat echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD.

”Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi. Acesta este inconştient şi urmează să fie transferat la un spital de specialitate din Iaşi cu ajutorul elicopterului SMURD, care va ateriza pe Stadionul 1 Mai din Dorohoi. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări”, a precizat ISU Botoşani.

Citește și: Câți bani i-au intrat în conturi lui Cornel Dinicu de la Ferma Dacilor. Ancheta după tragedia de la Tohani a scos la iveală nereguli grave. Arafat: ”În 2019, acest complex putea fi închis. Aveam baza legală pentru asta”