Băiat de 11 ani bătut cu un cablu metalic de unchiul lui. Profesorii copilului au chemat Poliţia. Agresorul a fost reţinut

Un băiat în vârstă de 11 ani din judeţul Alba a fost bătut sâmbătă seara cu un cablu metalic chiar de către unchiul său. Acesta îl suspecta că i-ar fi furat 200 de lei. Urmele lăsate de agresiune au fost observate de profesorii copilului, iar aceştia au anunţat Poliţia. Unchiul copilului a fost reținut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2019, 09:26
Băiat de 11 ani bătut cu un cablu metalic de unchiul lui. Profesorii copilului au chemat Poliţia. Agresorul a fost reţinut

Incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a descoperit că îi lipsesc 200 lei din cameră. Primul suspectat a fost nepotul său, în vârstă de 11 ani, căruia bărbatul a decis să-i dea o lecţie. L-a lovit, peste spate și brațe, cu un cablu metalic. Urmele lăsate de agresiune au fost observate de cadrele didactice de la școala la care copilul învață, aceştia au alertat Poliţia. 

În urma cercetărilor, unchiul copilului a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă pentru violență în familie.

Copilul a fost consultat de medicii legişti, care au stabilit că are nevoie de 6 – 7 zile de îngrijiri medicale.