Băiat de 12 ani, bătut de un alt adolescent pe stradă după un conflict izbucnit pe Facebook

Scene șocante în care un adolescent este agresat în plină stradă, în Capitală. Toţi protagoniştii acestui incident violent, inclusiv victima, sunt minori. Cu toate că mai mulţi tineri erau de faţă la incident, nimeni nu a sărit în ajutorul tânărului agresat.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 12:49
Băiat de 12 ani, bătut de un alt adolescent pe stradă după un conflict izbucnit pe Facebook

Incidentul s-a petrecut în 12 iunie, în zona Calea Vitan. Băiatul a plecat în parc, însoțit de bunicul său, pentru a se întâlni cu câțiva prieteni pe care îi cunoscuse pe Facebook. După doar câteva minute, a plecat de lângă bunic împreună cu grupul de adolescenţi.

Erau simpli amici. El cunoaște din acel grup doi sau trei copii. S-au împrietenit pe Facebook. El a primit un mesaj să se întâlnească cu copiii în parc să se mai joace. Nu pleacă nicăieri nesupravegheat, nu are voie în parcuri, a mers cu bunicul care era pe bancă. În parc au vorbit, au râs, iar după 10 minute soțul meu s-a uitat după el și nu l-a mai găsit în parc. Acel grup l-a luat, i-a spus hai să dăm o tură de bloc, dar să nu cumva să-i spui bunicului tău. Au ajuns în acel loc, fiind la vreo 300-400 de metri de părculețul acesta, iar acolo s-a întâmplat ce ați văzut pe filmuleț„, a povestit bunica lui la Antena3.ro.

Totul ar fi pornit de la o jinire, a explicat bunica victimei.

Cel care l-a agresat l-a numit pe nepotul meu, în urmă cu ceva vreme, „lăutăraș fake”. Copilul cântă, e la un colegiu de muzică. În parc și-a adus aminte că nepotul meu i-a vorbit urât, că i-a dat replică și a decis să-i dea o lecție„.

„A venit plin de sânge, cu piramida nazală spartă. E grav, nu e într-o stare bună deloc, nici nu poate să doarmă, acum mergem la Neuropsihiatrie”, a mai povestit bunica băiatului agresat.

Poliția și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului, însă copiii bătăuși plecaseră deja. Poliţia îi caută acum pe tineri, unul fiind deja identificat.