Băiat de 14 ani înjunghiat mortal la tăierea porcului. Andrei a murit de mâna tatălui lui

Momente dramatice în județul Vaslui! Un copil de 14 ani a murit după ce a fost înjunghiat chiar de către tatăl său. Scandalul ar fi pornit de la tăierea porcului.

11 dec. 2022, 18:38
Băiat de 14 ani înjunghiat mortal la tăierea porcului. Andrei a murit de mâna tatălui lui

Un băiat în vârstă de 14 ani a murit după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Cei doi se aflau într-o gospodărie din localitatea Ivănești, judeţul Vaslui, şi tăiau un porc. Andrei a fost înjunghiat în zona înghinală.

Două două echipaje medicale SAJ au intervenit de urgență la fața locului şi l-au găsit pe băiat în șoc hemoragic. Apoi, pacientul a intrat în stop cardiorespirator pentru care s-au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară.

Din păcate, oricât s-au străduit echipajele de pe Ambulanță să îi salveze viața băiatului din Ivănești, înjunghiat în această după-amiază de propriul tată, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul, potrivit vremeanoua.ro.

Gigel Manta, tatăl care şi-a înjunghiat fiul, nu le-a putut spune poliţiştilor şi medicilor cum s-a produs tragedia. Bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate și nu se poate discuta cu el.