Băiat de 16 ani dat dispărut de familie, găsit înecat în fântâna din curtea casei

Un adolescent din judeţul Botoşani, în vârstă de 16 ani, a fost găsit mort în fântâna din curtea casei în care locuia. Băiatul fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile. 

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 11:09
Băiat de 16 ani dat dispărut de familie, găsit înecat în fântâna din curtea casei

Băiatul, care fusese dat dispărut de către familie, a fost găsit de pompieri după ce în apropiere de fântână au fost descoperiţi şlapii acestuia şi o tabletă.

„Părinţii au sesizat lipsa băiatului în această dimineaţă (marţi dimineaţă – n.r.) şi l-au căutat prin curte. Lângă fântână au găsit tableta şi şlapii, moment în care au solicitat sprijinul pompierilor. Apelul de urgenţă a fost înregistrat puţin după ora 8,00. La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Garda de Intervenţie Săveni, Detaşamentul de Pompieri Dorohoi, cu accesorii specifice, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Oficialul ISU a spus că unul dintre pompieri a coborât în fântâna adâncă de circa 20 de metri şi, ajutat de ceilalţi colegi, l-a adus la suprafaţă pe adolescent. Cadrele medicale aflate la faţa locului nu au putut decât să constate decesul băiatului.

Citeşte şi Alertă pe plaja Corbu! Un bărbat a murit înecat VIDEO