„Băiat de bani gata” protejat de judecători. A doua cerere de arestare a fiului de milionar, Victoraș Micula, a fost respinsă. E acuzat de 31 de infracțiuni

"Băiat de bani gata", Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, este în continuare protejat de judecători. Aceștia au respins a doua cerere de arestare.

27 mai 2021, 23:24
„Băiat de bani gata” protejat de judecători. A doua cerere de arestare a fiului de milionar, Victoraș Micula, a fost respinsă. E acuzat de 31 de infracțiuni

Fiul de milionar, Victoraș Micula, băiatul de bani gata al magnatului Viorel Micula, este în continuare protejat de judecători, într-un nou dosar în care este acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

Victor Micula, fiul de milionar, este acuzat că în 2019, a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea şi a cumpărat, deţinut şi folosit, fără autorizaţie, mai multe arme letale de vânătoare, printr-un interpus.

În acelaşi dosar mai sunt puși sub acuzare și doi dintre prietenii lui Victor Micula, și anume Sergiu Gabriel Hava şi Vasile Iulian Manea. Primul dintre cei doi complici este cel pe numele căruia au fost achiziționate armele de vânătoare pe care le folosea Victoraș Micula, iar Manea, un alt tovarăş de-al lui Micula, a fost acuzat de mărturie mincinoasă.

„Băiat de bani gata” vinovat de 31 de infracțiuni

Judecătorii au ajuns foarte repede la concluzia că „băiatul de bani gata”, Victoraș Micula, este nevinovat și au formulat verdictul pe scurt fără ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dezvolte şi argumentele care au stat la baza hotărârii sale, notează Adevărul.

Cu toate acestea hotărârea judecătorească nu este definitivă și poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bihor.

Noua cerere de arestare a fost formulată de procurorul Gabriela Antohi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pe 13 aprilie, într-un dosar trimis în faţa instanţei în care fiul magnatului Viorel Micula a fost inculpat în total pentru 31 de infracțiuni, dintre care, 18 infracţiuni pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.