Băiat de zece ani, sfâșiat de o haită de câini în curtea blocului. Scene dramatice în Argeș!

Scene dramatice în Argeș. Un copil zece ani, care se juca în spatele blocului, a fost sfâșiat de o haită de câini maidanezi. Băiatul a fost trântit la pământ de patrupezi, iar mai mulți trecători l-au observa și l-au salvat în ultimul moment.

20 mart. 2023, 09:00
Băiat de zece ani, sfâșiat de o haită de câini în curtea blocului. Scene dramatice în Argeș!

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere. Mai mulți copii se jucau în spatele blocului lângă o haită de câini maidanezi. La un moment dat, unul dintre ei, care se plimba cu trotineta, se oprește lângă un câine și, cel mai probabil, a vrut să se joace cu el, dar animalele au sărit pe copil. Băiatul a fugit înspăimântat și a început să strige după ajutor.

Incidentul s-a petrecut într-un cartier din Curtea de Argeș, iar localnicii se plâng adesea că maidanezii s-au înmulțit în oraș și sunt tot mai periculoși.

Mama băiatului sfâșiat de câini la Botoșani, dezvăluiri șocante: „S-a speriat, săracul. Lătrau câinii… L-au târât”

Un incident asemănător s-a petrecut și în Botoșani, luna trecută. Un copil de zece ani a trecut prin cea mai cumplită experiență din viața lui. Minorul a fost sfâșiat de câini în Botoșani, iar ulterior a fost salvat de mama lui care a ieșit după el.

Citește și Câinii lăsați liberi pe străzi au făcut o nouă victimă. Un copil de 10 ani a ajuns în comă la spital după ce a fost mușcat de animale

Ulterior a ajuns în comă la spital. Viața minorului a fost salvată de propria mamă, care a ieșit după el pe drum. Copilul voia să meargă în vizită la un prieten, însă pe drum i-au ieșit în cale trei patrupezi. Mama lui Gabriel speră într-o minune și se roagă zilnic pentru sănătatea fiului ei.

„Am ieșit după în urma lui, să duc gunoiul și l-am văzut… Numai câini… Am strigat: ‘Gabi, nu fugi!’. Și el fugea. S-a speriat, săracul. Lătrau câinii… L-au târât”, a spus mama minorului.

„Și el fugea. S-a speriat, săracul. Lătrau câinii… L-au târât”, a mai povestit mama copilului.

Disperată să-și salveze copilul, femeia a alungat animalele și a sunat imediat la 112. Micuțul a ajuns pe mâna medicilor în stare foarte gravă.

„Șocat hemoragic, cu plăgi multiple mușcate câine. Amputația totală a urechii de pe partea dreaptă”, a declarat Ramona Guraliuc, medic-șef UPU SMURD Botoșani.