Băiat în vârstă de 15 ani, oprit de Poliție cu focuri de armă în Dolj. Ce riscă acum VIDEO

Un minor în vârstă de 15 ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă, în judeţul Dolj.

10 aug. 2022, 15:43
Băiat în vârstă de 15 ani, oprit de Poliție cu focuri de armă în Dolj. Ce riscă acum VIDEO
Băiat în vârstă de 15 ani, oprit de Poliție cu focuri de armă în Dolj

Băiat în vârstă de 15 ani, oprit de Poliție cu focuri de armă în Dolj. Împușcături în comuna Ghidici din județul Dolj, după ce un adolescent în vârstă de 15 ani, care conducea o mașină, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor! Agenții au pornit în urmărirea băiatului, fiind nevoiți să tragă în plan vertical mai multe focuri de armă.

COD RUTIER 2022. Toţi şoferii trebuie să ştie acest lucru, Poliţia Rutieră nu-ţi mai poate lua permisul dacă depăşeşti viteza!

„În ziua de 09 august a.c., ora 18:45, polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comuna Ghidici. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localității, unde, după aproximativ 7 km, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Dolj.

Cod Rutier 2022. Ce se întâmplă cu şoferii prinşi şi băuţi, şi drogaţi la volan

Cei doi au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor, ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins și imobilizat! „Aceştia au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins și imobilizat. În urma legitimării celor doi s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un minor de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu posedă permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager. Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omenești sau distrugeri de bunuri”, se mai  precizează în comunicatul IPJ Dolj.