Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, gest emoţionant pentru regretatul artist: „Am rămas al nimănui” VIDEO

Alin a lansat de Ziua Naţională o piesă în amintirea mentorului său. Şi Constantin Enceanu a promis un cântec în memoria artistului din Mehedinţi.

01 dec. 2021, 22:13
Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, gest emoţionant pentru regretatul artist: „Am rămas al nimănui” VIDEO

Petrică Mîţu Stoian nu a avut copii, dar a luat sub aripa lui protectoare un tânăr extrem de talentat, pe Alin Gabriel Matei. Cei doi s-au bucurat de o relație foarte apropiată, iar interpretul de muzică populară nu i-a fost doar mentor, ci i-a fost ca un tată.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian a lansat o piesă în amintirea mentorului său.  Alin Gabriel Matei, băiatul pe care Petrică Mîțu Stoian l-a inspirat și ajutat în ultimii ani, i-a dedicat o piesă celui care i-a fost mentor. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic.

Ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian înainte de moarte. Voia să mai poată vorbi 10 minute cu mama lui
Tânărul artist a lansat o piesă cu un videoclip în care a atașat multe imagini cu regretatul cântăreț. Melodia se numește ”E pustie pădurea fără glas de Turturea” și a fost lansată pe 30 noiembrie.

EXCLUSIV | Noi controverse după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei rupe tăcerea: „Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!”

Tânărul cântăreț a vorbit despre ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist. Alin și Petrică Mîţu Stoian au avut o relație strânsă, iar solistul i-a fost mereu alături și l-a îndrumat în cariera sa.  Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent.”, a spus Alin Gabriel, la România TV. 

”Am crezut pana in ultima secunda ca va scapa! Chiar daca era intubat, in adancul sufletului meu am sperat ca va scapa! M-am rugat pentru el atunci, am rugat si preotii apropiati sa se roage, dar a fost prea tarziu. Cand am aflat ca a murit, am avut o durere cum n-am mai simtit pana acum. Nu este usor sa-ti pierzi unul dintre parinti. Chiar vorbeam la inmormantare cu colegii: inainte eram baiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am ramas al nimanui.”, marturiseste Alin.

Alin suferă enorm după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrica Mitu Stoian l-a indragit pe tanarul cantaret Alin Gabriel Matei inca de cand l-a cunoscut, in urma cu mai multi ani, la un festival. Relatia lor s-a transformat intr-una de ”tata-fiu”, dupa cum chiar regretatul Mîțu mărturisea, iar Alin îi datoreaza succesul pe care l-a dobandit: cand il invitau producatorii la emisiuni, dumnealui le spunea ”vin dar doar cu copilul meu! Fără el eu nu vin”. Mi-a deschis foarte multe usi! Mereu îmi spunea: e mândru nenea de tine! Așa îmi spunea, nenea, nană, așa ne alintam” marturiseste Alin.

Dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, in presa au aparut informatii ca Alin va fi cel care va mosteni o parte din averea ”tatalui” sau. Fals, spune Alin, care marturiseste, insa, ca Mitu ii promisese cu doar doua zile inainte de tragedie ca ii va oferi un lucru personal.

”Dumnealui nici macar nu isi facuse testamentul, nu se astepta, nu-si dorea sa plece dintre noi asa devreme, Nu am nicio promisiune si nici nu mi-as dori, munca maestrului sa fie data familiei maestrului, asa este moral. Daca imi este permis sa cant cantecele maestrului este cea mai mare mostenire pe care o pot avea. Imi spunea ca o sa-mi daruiasca o ie, chiar joi imi spusese ca imi aduce o ie si un saculet pentru pantofi pentru ca ma vedea ca vin la filmari cu pantofii in cutie.”, a mai declarat Alin Gabriel Matei pentru Star Popular.

Petrică Mîţu Stoian a fost căsătorit, dar a divorțat în 2012. Cu toate astea, artistul nu a avut copii. Cu toate astea, l-a luat sub aripa lui pe Alin Gabriel Matei, un tânăr pe care l-a instruit așa cum a știut el mai bine. Alin este devastat de moartea interpretului de muzică populară. După ce a aflat cumplita veste, tânărul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Interpretul de muzică populară din judeţul Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a decedat după ce s-a internat la Clinica Nera din judeţul Caraş-Severin, pentru terapie post-COVID la camera hiperbară. Artistul s-a simţit rău, a fost transferat la UPU a Spitalului Judeţean Reşiţa, apoi a fost internat la Secţia ATI unde a decedat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis dosar penal pentru a cerceta împrejurările în care artistul a decedat, iar Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin a demarat un control la Clinica Nera.