Ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian înainte de moarte. Voia să mai poată vorbi 10 minute cu mama lui

Au trecut deja două săptămâni de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian, dar decesul fulgerător şi personalitatea artistului fac ca subiectul să nu se stingă.

29 nov. 2021, 23:25
Ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian înainte de moarte. Voia să mai poată vorbi 10 minute cu mama lui

Petrica Mitu Stoian facea marturisiri tulburatoare in ultimul interviu dinaintea tragediei. Regretatul artist marturisea ca ii lipseste foarte mult mama si ca si-ar dori sa mai poata sta de vorba cu ea macar 10 minute. Artistul mai spunea ca i-ar placea ca sfarsitul sa-l gaseasca in casa parinteasca din Isverna.

Petrică Mîţu Stoian a primit titlul de Cetăţean de Onoare, post mortem, în Mehedinţi
Petrica Mitu Stoian se transforma atunci cand vorbea despre parintii lui. Mama i-a fost ca o icoana, fiinta pe care a iubit-o cel mai mult. In ultimul interviu acordat emisiunii Folclorul sub lupa, de la Etno tv, cu un an inainte de tragicul eveniment, Petrica Mitu Stoian marturisea ca si-ar dori sa mai poata vorbi cu mama lui.

”Mi-as dori, dar asta nu se va putea niciodata, sa stau de vorba cu ea macar 10 minute! Am fost foarte apropiat de mama, as vrea sa stau cu ea de vorba, imi lipseste foarte mult. Mama mea m-a iubit foarte mult, a tinut foarte mult la mine. Am incercat sa fac tot ce s-a putut ca s-o tin in viata, i-am creat toate conditiile… a fost ca si copilul meu mama. A plecat la varsta de 84 ani, asta este… s-a dus, de acolo de sus ma vegheaza si imi mai trimite din cand in cand cate un mesaj.”, marturisea regretatul artist.

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. „Mi-era teamă că nu reuşim să fugim cu el!” VIDEO
Intrebat unde ar vrea sa-l prinda sfarsitul lumii, Petrica Mitu Stoian spunea ca lumea nu se va termina niciodata. Insa, sfarstiul lui ar vrea sa-l prinda in casa parinteasca.

”Consider ca n-o sa fie niciun sfarsit niciodata, poate sfarsitul meu… Acolo unde m-am nascut, acolo mi-as dori… de acolo imi iau seva, acolo imi incarc bateriile, acolo vreau sa ma intorc, la Isverna, in Mehedinti. ”, a mai spus Petrica Mitu Stoian.

EXCLUSIV | Noi controverse după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei rupe tăcerea: „Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!”

Interpretul de muzică populară din judeţul Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a decedat după ce s-a internat la Clinica Nera din judeţul Caraş-Severin, pentru terapie post-COVID la camera hiperbară. Artistul s-a simţit rău, a fost transferat la UPU a Spitalului Judeţean Reşiţa, apoi a fost internat la Secţia ATI unde a decedat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis dosar penal pentru a cerceta împrejurările în care artistul a decedat, iar Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin a demarat un control la Clinica Nera.