Elevul înjunghiat la Târgovişte, condus pe ultimul drum. Ultimele detalii ale anchetei

Doliu în localitatea Picior de Munte, unde astăzi este înmormântat elevul de 15 ani înjunghiat în stradă la Târgovişte. Colegii, preietenii, rudele, toţi s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe adolescentul ucis. Potrivit România TV, poliţiştii continuă ancheta în acest caz. Ei au stat de vorbă cu prietenul fetei de la care a pornit scandalul. Acesta recunoaşte că s-a certat pe internet cu victima, dar susţine că nu are nicio legătură cu crima.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 09:38
Elevul înjunghiat la Târgovişte, condus pe ultimul drum. Ultimele detalii ale anchetei

În ancheta deschisă asupra morţii lui Alexandru au apărut elemente noi, după ce s-a aflat că acesta fusese ameninţat de criminalul său, suspectul Iulian Vlad, prin intermediul reţelelor de socializare, din cauză că amândoi erau îndrăgostiţi de aceeaşi fată, o colegă de liceu al cărei nume nu a fost dezvăluit şi se iscase o rivalitate între ei.

Având în vedere noile informaţii, anchetatorii investighează şi o altă pistă, aceea a crimei cu premeditare. Se vehiculase, la un moment dat şi ipoteza unui asasinat comandat, după cum a dezvăluit presa locală, spunându-se că asasinul ar fi fost plătit de rivalul lui Alexandru, ca să îl ucidă.

Povestea de dragoste dintre Andrei şi adolescentă s-a născut de Ziua îndrăgostiţilor. Pentru că ea avea un iubit, cei doi au hotărât să ţină relaţia ascunsă. Dovadă stau mesajele celor doi, găsite acum de părinţii băiatului:

Alexandru: „Te iubesc foarte mult, dar dacă tu tot mai eşti cu el, cum vrei sa fim noi împreună? Nu mai pot să suport, vreau să-mi zici acum dacă vrei să fim împreună sau nu, nu mai pot să suport atâta suferinţă”.

Alexandru suferea enorm şi i-a cerut fetei să aleagă: „Alexandru către tânără: „Ori el, ori eu”. Adolescenta: „Tu ai locul tău în inima mea”.

Când tânăra a încercat să îi spună însă iubitului său că totul s-a terminat, acesta a făcut o criză de gelozie.

Îl iubea foarte mult pe Aly, de la asta a şi plecat disputa. Ea i-a spus prietenului că n-ar mai vrea să continue relaţia, iar acesta a devenit gelos. Eu cred că n-a vrut să se ajungă la crimă, pur şi simplu l-a ameninţat şi a vrut să-l sperie”, a povestit o prietenă a fetei.

Iubitul fetei susţine însă că nu are nimic de-a face cu moartea lui Alexandru. Cu toate acestea, tânăra le-ar fi povestit prietenelor că era foarte gelos şi că l-ar fi pus pe Iulian Vlad – criminalul, să-l sperie pe Alexandru. Situaţia a scăpat însă de sub control.

Alexandru este înmormântat joi, în localitatea Picior de Munte, unde aproximativ 300 de persoane, de la familie, rude şi prieteni, până la localnici care vor să îl conducă pe ultimul drum.