Băiatul Elenei Gheorghe, pasionat de muzică la doar un anişor VIDEO

Băieţelul Elenei Gheorghe fredonează piesele mamei, deşi are doar un an. Pentru că îi este greu să pronunţe multe cuvinte, refrenul piesei "Ecou" l-a învăţat cel mai repede. Nicolas adoră muzica, iar bunica lui i-a cumpărat deja o vioară.

08 mai 2013, 06:35
Băiatul Elenei Gheorghe, pasionat de muzică la doar un anişor VIDEO

Deşi abia învaţă să vorbească, Nicolas este îndrăgostit de muzică şi cântă aşa cum poate. El preferă vioara, pentru că mătuşa lui studiază zilnic la acest instrument. Aşa că bunica lui Nicolas i-a cumpărat şi lui un instrument în miniatură.

Citeşte şi Imaginile pe care le-ar putea regreta. Cum arăta Elena Gheorghe când abia se lansase în muzică

„Îi place mult muzica, îi place să danseze, ne bucurăm că este încântat când aude muzică”, a declarat Elena Gheorghe.

Pentru că s-a născut într-o familie de muzicieni, Nicolas este foarte receptiv la hit-uri, iar Loredana l-a vrăjit cu piesa „Apa”, dar pe primul loc sunt piesele părinţilor.

Citeşte şi Poza înduioşătoare postată de Elena Gheorghe. Cum arată băieţelul ei

„Ne atrage atenţie când e piesa noastră la radio, de acolo din scăunel ne face atenţi de fiecare dată. E foarte fericit când a o vede pe mami la tv, în general dacă suntem plecaţi mai mult, e bine să nu o vadă la tv, că începe să plângă”, a spus Cornel Ene, soţul Elenei Gheorghe.

Elena şi Cornel spun că nu vor ca Nicolas să fie singur la părinţi, dar că deocamdată nu se gândesc în viitorul apropiat la un al doilea copil.

Citeşte şi Această este cea mai difuzată piesă în Romania. Dă-i şi tu PLAY şi spune dacă îţi place VIDEO