Băiatul lui Michael Jackson, Prince, dezvăluie că Janet Jackson nu l-a lăsat să îşi vadă bunica

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, în vârstă de 15 ani, a scris pe Twitter că membrii familiei sale nu îl lasă să îşi vadă bunica, pe Katherine.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 18:58
Băiatul lui Michael Jackson, Prince, dezvăluie că Janet Jackson nu l-a lăsat să îşi vadă bunica

Băiatul a postat o fotografie în care apare un mesaj pentru un grup, pe telefon, în care sunt incluse mătuşile sale Rebbie şi Janet Jackson, în care el cerea să ia legătura cu bunica lui, iar Janet a răspun „Vă rog nu îi lăsaţi”.

Conversaţia ar fi avut loc luni după-masă, cu doi zile înainte ca un judecător să îi ia temporar custodia lui Katherine Jackson asupra celor trei copii ai lui Michael, întrucât a fost „împiedicată să îşi îndeplinească rolul ei de către terţe părţi”.

Într-un alt mesaj pe Twitter, Prince explică: „Din câte îmi aduc aminte, tata m-a avertizat de mai multe ori de mai mulţi oameni şi de comportamentul lor. Deşi sunt bucuros că bunica mea s-a întors, după ce am vorbit cu ea mi-am dat seama cât de rău a fost minţită. Sunt foarte supărat şi mă simt rănit”.

El continuă: „Următoarea imagine este a unui chat în grup cu diverşi membri ai familiei. Ei nu ştiau că am văzut răspunsurile lor. Tot acest timp, ei nu au vrut să ne lase să luăm legătura cu bunica noastră. Dacă veţi continua cu minciunle, eu voi continua cu adevărul”.

Prince a şters, apoi, mesajul pe Twitter, inclusiv fotografia cu mesajele familiei.

Între timp, custodia temporară a lui Prince, Paris şi Blanket i-a fost acordată lui TJ, vărul lor în vârstă de 34 de ani, fost membru al formaţiei 3T.