Băiatul lui Radu Mazăre are probleme de sănătate: „Mi-au spus că totul vine de la cap. De la creier”

Băiatul lui Radu Mazăre are probleme de sănătate. Tânărului a început să îi cadă părul din zona cefei. Mazăre junior spune că problemele au început de anul trecut şi că totul i se trage de la stres, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 08:45
Băiatul lui Radu Mazăre are probleme de sănătate: „Mi-au spus că totul vine de la cap. De la creier”

Radu Mazăre jr. suferă de o boală care îi ştirbeşte din look-ul său de cuceritor. De mai bine de un an, tânărului îi cade părul din zona cefei, din cauza stresului.

Răducu Mazăre spune că boala a fost provocată şi de alimentaţia proastă, dar şi de nopţile pierdute.

„Vin trei factori: O dată, pe fond de stres, o dată pe fondul alimentaţiei şi o dată pe fondul nopţilor pierdute. Probabil că, adunate, la unii se manifestă mai iute decât la alţii. Eu am fost la doctor şi mi-au spus treburile astea. Mi-au dat nişte pastile şi o cremă, dar mi-au spus că totul vine de la cap. De la creier”, a declarat Răducu Mazăre, potrivit Cacan.ro.

„M-am panicat, dar dacă stau panicat, îmi cade mai mult. Mie îmi mai spune lumea: ce-ai păţit la spate? Îi zic: bă, lasă! Iar îmi fac griji, iar mai cad câteva fire!”, mai povesteşte băiatul lui Mazăre.

Răducu Mazăre nu mai are o viaţă de noapte atât de intensă ca pe vremea când locuia pe Litoral. Fiul primarului Constanţei studiază din 2012 la o universitate din Anglia.

Citeşte şi Radu Mazăre a apărut pe pagina „Parchez ca un bou”. Şi-a proptit maşina pe trecerea de pietoni