Băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea, nebotezat la 6 luni

Copilul Antoniei şi al lui Alex Velea este nebotezat la 6 luni. Asta pentru că artista ar fi vrut să facă nunta şi botezul în acelaşi timp, dar nu a reuşit până acum să divorţeze de soţul ei, Vicenzo Castellano. Deşi cei doi declaraseră că se vor separa la notar, nici până acum nu au ajuns la o înţelegere. Iar versiunile avocaţilor sunt diferite.

16 iun. 2015, 14:17
Băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea, nebotezat la 6 luni

Divorţul dintre Antonia şi Vincenzo este departe de a se încheia. Avocatul cântăreţei spune că ea a renunţat la proces după ce italianul i-a promis că se vor separa la notar. De cealaltă parte, reprezentatul afaceristului susţine că nici n-a fost vorba de aşa ceva.

N-are timp, nu răspunde la telefon. A promite este nobil, a te ţine de cuvânt este burghez. Antonia e un om bun şi are o oarecare naivitate deşi este evident că unele persoane nu se vor ţine de cuvânt„, a declarat Ion Todan, avocatul Antoniei.

Citeşte şi Alex Velea şi Dominic, într-un SELFIE ADORABIL. Uite cât de frumos e fiul cântăreţului şi al Antoniei FOTO

Cine a renunţat la divorţ? El? N-a renunţat ea? Ne pomenim în sala de judecată că el scoate cererea în numele ei şi spune avem de formulat o cerere prin care Antonia îşi retrage cererea de divorţ. Moment în care eu am rămas mască„, a precizat Cătălin Dancu, avocatul lui Vincenzo.

Antonia şi Vincenzo discutaseră despre semnarea unei înţelegeri, dar nu s-a concretizat nimic.

A fost un draft de tranzacţie care a rămas în aer. Au ajuns la un consens, după care iar s-au blocat, nu de la Vincenzo, de la ea„, a spus avocatul lui Vincenzo.

Citeşte şi DECIZIE RADICALĂ. Antonia, mai hotărâtă ca oricând să DIVORŢEZE

Negocierea dintre cei doi era legată de fetiţa lor.

Dacă divorţul nu va avea loc la notar, Antonia este nevoită să intenteze un nou proces.

Dacă ei nu vor veni, n-avem altă soluţie decât să mergem din nou în instanţă. Avocatul italianului spune că Antonia a început deja procedurile pentru ca băieţelul de 6 luni, pe care-l are cu Alex Velea, să-i poarte numele„, a spus avocatul Antoniei.

Deşi Antonia şi-ar fi dorit să facă nunta şi botezul în acelaşi timp, cel mai probabil va fi imposibil, cel puţin în viitorul apropiat.

VEZI şi Antonia, în costum de baie, la cinci luni de la naştere. Imaginile cu ea în bikini te vor bântui toată ziua