Băiețelul lui Dani Oțil a fost cuminte, așa că Moș Nicolae a venit deja la el. Ce cadou inedit a primit acesta

Toti copiii se pregătesc deja să îl întâmpine cum se cuvine pe Moș Nicolae. Unii și-au pregătit deja ghetuțele și îl așteaptă cu nerăbdare. Băiețelui lui Dani Oțil este un norocos așa că și-a primit mai devreme cadoul.

05 dec. 2022, 16:54
Băiețelul lui Dani Oțil a fost cuminte, așa că Moș Nicolae a venit deja la el. Ce cadou inedit a primit acesta

Toti copiii se pregătesc deja să îl întâmpine cum se cuvine pe Moș Nicolae. Tiago, fiul lui Dani Oțil, a primit un cadou inedit.

Băiețelul lui Dani Oțil a primit deja cadoul de Moș Nicolae

Gabriela și Dani Oțil își iubesc nespus de mult copilașul, iar acest lucru nu mai este un secret. Recent Gabriela a postat pe conturile de socializare o fotografie cu cadoul inedit pe pare micuțul ei l-a primit de la Moș Nicolae.

Cel mic a primit o pereche de ghetuțe cu coarne de cerb, iar se pare că au fost pe placul celui mic și asta pentru că a fost de-a dreptul fascinat de ele. Gabriela, a ținut imediat să imortalizeze momentul și să le arate și celor care o urmăresc. Totodată, aceasta a ținut să le spună fanilor  că adoră momentul în care băiatul adoarme pe pieptul său.

Citește și : Cristina Spătar se mărită din nou. Cum arată bărbatul care a cerut-o de soție: „Am spus DA”

Dani Oțil, cadou de zeci de mii de euro pentru Gabriela

Matinalul de la Antenă a reușit să o facă să lăcrimeze pe Gabriela și asta pentru că de ziua ei i-a făcut un cadou de zeci de mii de euro. Acesta i-ar fi oferit un bolid de lux.

„Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. O singură dată face omul 30 de ani”, a  povestit Dani în emisiunea de la Antena 1.

Citește și : Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Dani Oțil și Gabriela sunt foarte fericiți împreună, mai ales că în viața lor a apărut micuțul Tiago, cel care le-a schimbat viața pentru totdeauna și care le aduce împliniri pe toate planurile