Răsturnare de situaţie: Băieţelul lui Velea este tot copilul lui Vincenzo până la divorţ

A devenit mamă pentru a doua oară şi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu bărbatul visurilor sale, dar, din păcate, Antonia nu este o femeie liberă din punct de vedere legal. Cântăreaţa în momentul de faţă încă mai este soţia lui Vicenzo Castellano.

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 10:26
Răsturnare de situaţie: Băieţelul lui Velea este tot copilul lui Vincenzo până la divorţ

Antonia şi Alex Velea au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos în a treia zi de Crăciun, însă fericirea le-a fost umbrită de faptul că Antonia, conform documentelor este încă soţia lui Vincenzzo. Acest lucru se întâmplă, deoarece la un an de când Antonia a depus cererea de divorţ, judecătorii nu au fixat niciun termen în acest caz.

Bombă în showbiz după naşterea Antoniei!!! Alex Velea mai are un copil

De asemenea, Antonia suferă enorm şi pentru că nu-şi poate creşte în linişte fetiţa, deoarece nici în acest caz judecătorii nu s-au pronunţaţ definitiv, scriu cei de la Click.

Cu toate că Antonia îşi vede cam o dată pe lună fetiţa, ea îşi acuză actualul soţ că de fiecare dată când doreşte să îşi ia fata şi în ţară, acesta face ce face şi o împiedică să îşi ducă planul la bun sfârşit. Tocmai de aceea, Antonia i-a spus de nenumărate ori lui Vincenzzo că i-a răpit copilul.

Vincenzo, DECLARAŢIE DE DRAGOSTE pentru Antonia. Alex Velea va înnebuni de furie

Din perspectiva familiei Casstellano acest lucru este unul neadevărat, iar tocmai de aceea tatăl lui Vicenzzo, Ciro Castellano susţine că Antonia minte, iar în baza unui document pe care îl are de la artistă el poate demonstra cele spuse.

„Se poate să se fi dus cu avocatul ei celebru în Italia să deschidă un dosar penal. Asta nu ştiu. Vincenzo a luat copilul din România şi l-a dus în Italia, atunci răpirea ar fi fost în România şi nu în Italia, iar asta ar fi fost ciudat. Zilele următoare vă trimit declaraţia ei când i-a dat copilul lui Vincenzo de bunăvoie. Custodia copilului se va judeca în Italia”, a declarat Ciro Casstellano pentru o emisiune tabloid.

Citeşte şi  Antonia, prima reacţie pe Facebook după ce a născut