Băieţii de la ‘NSYNC, reuniţi la o aniversare. Cum arată, după 14 ani

Trebuie să vă anunțăm că una dintre trupele favorite ale adolescenților din anii '90, boy bandul 'NSYNC, va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood în 2017. Dar, pe lângă asta, membrii trupei atât de în vogă acum 20 de ani s-au și reunit cu o ocazie specială.

RomaniaTV.net
10 aug. 2016, 11:34
Băieţii de la ‘NSYNC, reuniţi la o aniversare. Cum arată, după 14 ani

Luni seara, cei 5 membri ai trupei de băieți, „Bye, Bye, Bye”, au petrecut și s-au distrat de minune împreună la aniversarea unuia dintre ei: JC Chasez, care a împlinit 40 de ani.

Citeşte şi  Trei lucrări coregrafice, semnate de J. Robbins, W. Forsythe şi G. Balanchine, în premieră pe o scenă din România

Evident că petrecerea a trecut și prin social media, datorită celui mai faimos dintre cei 5 cântăreți. Justin Timberlake n-a mai putut de bucurie să-și revadă colegii de trupă NSYNC și a postat pe Instagram o poză revelatoare, de tipul: „atunci și acum”, după 14 ani. Sincer, arată aproape neschimbați.

Toți 5 – Justin, Lance Bass, Joey Fatone, JC Chasez și Chris Kirkpatrick – arată chiar tineri și frumoși. chiar mai bine, poate, dacă ne gândim că pe atunci erau și ei la finalul pubertății, iar acum s-au maturizat ca niște bărbați chipeși. Ce e cel mai frumos e că au rămas prieteni în toți acești ani de la despărțirea trupei din 2002.

Citeşte continuarea pe okmagazine.ro.