BAKU 2015. România va lupta pentru AUR în ambele finale la scrimă PE ECHIPE

BAKU 2015. Echipa feminină de spadă a României va lupta, vineri, pentru aur la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), după ce a învins Rusia, în semifinale, cu scorul de 31-24. În finală, România va înfrunta Estonia, de la ora 16:10 (ora României).

26 iun. 2015, 06:43
BAKU 2015. România va lupta pentru AUR în ambele finale la scrimă PE ECHIPE

BAKU 2015. Ana-Maria Brânză, Simona Gherman și Simona Pop au dominat meciul cu formația Rusiei, care a evoluat în formula Tatiana Andriușina, Ana Sivkova, Iana Zvereva. Echipa de spadă a intrat direct în semifinale la Baku. În finală, România va înfrunta Estonia, de la ora 16:10 (ora României), după ce balticele s-au impus cu 45-36 în fața Italiei, în cealaltă semifinală. Va fi o reeditare a finalei de la Campionatele Europene de la Montreux, de la începutul lunii, când tricolorele au cucerit aurul în urma unei victorii cu 45-35.

BAKU 2015. Echipa masculină de sabie a României va lupta și ea pentru aur, ca și echipa feminină de spadă, vineri, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), în urma victoriei reușite în semifinala cu Germania, scor 45-44. Finala va avea loc vineri, de la ora 17:20 (ora României).

BAKU 2015. Echipa masculină de sabie a României se calificase în semifinale după ce a învins Ungaria în sferturile de finală, cu scorul de 45-34. Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu și Alin Badea și-au luat astfel o mică revanșă după ce la începutul lunii pierdeau medalia de bronz în fața Ungariei, la Campionatele Europene de la Montreux.

BAKU 2015. România a cucerit deja trei medalii în concursul de scrimă de la Baku, la individual, aur prin Ana-Maria Brânză (spadă), argint prin Tiberiu Dolniceanu (sabie) și bronz prin Simona Gherman (spadă).