Bâlbele lui Mihai Ţurcanu. Cum a răspuns la întrebări fostul şef al ANSVSA VIDEO

Fostul şef al ANSVSA, Mihai Ţurcanu s-a remarcat în ultimele zile prin bâlbele din scandalul alimentelor contaminate. Ţurcanu este cel care, la discuţiile din parlament pe buget, a delegat o directoare din cadrul agenţiei pentru a vorbi în locul său pentru că este emotiv.

RomaniaTV.net
13 mart. 2013, 13:12
Bâlbele lui Mihai Ţurcanu. Cum a răspuns la întrebări fostul şef al ANSVSA VIDEO

Mihai Ţurcanu, fratele șefului Consiliului Judeţean Botoşani, a fost numit şef la ANSVSA în luna mai a anului trecut. Are 38 de ani şi este la bază medic veterinar. În ultimele zile, s-a remarcat cu declaraţiile făcute în scandalul alimentelor contaminate.

La începutul anului, Mihai Ţurcanu a demonstrat că este şi emotiv după ce a delegat o directoare a agenţiei să vorbească în locul lui la dezbaterile pe buget.

Tatăl lui Mihai Ţurcanu deţine un abator şi a fost implicat în scandalul cărnii de cal. Florea Ţurcanu a agresat o echipă de jurnalişti din Germania, venită să facă un reportaj în România.

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri în şedinţa de guvern că va schimba conducerea ANSVSA în urma scandalurilor consecutive din ultima perioadă de pe piaţa alimentară.