BALENA ALBASTRĂ revine şi face o nouă victimă. O fetiţă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 8 FOTO

Jocul „Balena albastră” lovește din nou! De data aceasta, victima este o tânără de doar 14 ani, care a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul opt al unei clădiri! Detaliile ce ies la iveală sunt de-a dreptul șocante!

25 ian. 2019, 07:40
BALENA ALBASTRĂ revine şi face o nouă victimă. O fetiţă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 8 FOTO

O fată din Rusia, care în mediul online își spunea Angelina Bessmertnaya, a acceptat provocarea jocului „Balena albastră”, scrie a1.ro. Nu a durat mult până la sinucidere. Detectivii și autoritățile din Rusia încearcă acum să facă o anchetă și să înțeleagă cum s-a produs această tragedie.

Citeşte şi SINUCIDERE în CUPLU. Fiul unui LIDER POLITIC s-a ARUNCAT în GOL alături de IUBITĂ. S-au LEGAT cu o pereche de CĂTUŞE

Dovezile au scos la iveală faptul că apartamentul din care s-a aruncat tânăra nu era al ei, motiv pentru care anchetatorii se întreabă dacă fata era singură sau alături de cineva atunci când a făcut pasul spre moarte.

Un detaliu șocant arată că, fix cu o zi înainte de tragedie, pe un zid din apropiere a apărut scris textul „Te iubesc mai mult decât viața, dar tu nu”. Așa s-a descoperit faptul că puștoaica iubea nebunește un tânăr din alt oraș.

Marea teamă a autorităților este aceea că, pe lângă jocul „Balena albastră”, o altă provocare similară a apărut și face victime printre tineri.