BALONUL DE AUR. Pele: Am avut mulţi oameni buni alături şi vreau să împart cu ei acest trofeu

Fostul fotbalist brazilian Pele a declarat, luni seară, după ce a primit un Balon de Aur de onoare, în gala FIFA de la Zurich, că vrea să "împartă" acest trofeu cu toţi oamenii buni care i-au fost alături de-a lungul carierei.

13 ian. 2014, 20:32
BALONUL DE AUR. Pele: Am avut mulţi oameni buni alături şi vreau să împart cu ei acest trofeu

I-am promis familiei mele că nu voi plânge, dar sunt emoţionat. În primul rând vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat sănătate să joc atât de mulţi ani. Evident, nu am jucat singur. Atunci când se vorbeşte despre prietenii mei, oamenii se gândesc la jucători, dar nu trebuie să îi uităm nici pe cel care curăţa ghetele, pe masor… Am avut alături mulţi oameni buni şi vreau să împart cu ei acest trofeu. Am câştigat multe trofee şi premii, dar îmi doream şi eu Balonul de Aur, şi nu se putea să îl primesc, pwentru că nu jucam în Europa. Acum îi mulţumesc lui Dumnezeu că pot să îmi completez colecţia de trofee„, a spus Pele.

BALONUL DE AUR. FIFA a desemnat câştigătorul. Află cine este fotbalistul anului 2013

BALONUL DE AUR. Fostul internaţional brazilian Pele, în vârstă de 73 de ani, a primit un trofeu Balonul de Aur de onoare, luni seară, în cadrul galei FIFA de la Zurich. Pele este triplu câştigător al Cupei Mondiale (1958, 1962, 1970).