Balotelli vrea „dovezi de paternitate” după ce Raffaella Fico a anunţat că este însărcinată

Atacantul echipei Italiei, Mario Balotelli, vrea "dovezi ale paternităţii sale", după ce fosta sa iubită, Raffaella Fico, a anunţat că este însărcinată.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 12:47
Balotelli vrea „dovezi de paternitate” după ce Raffaella Fico a anunţat că este însărcinată

„Îmi voi asuma toate responsabilitatea când voi avea dovezi ale paternităţii mele„, a declarat „Super Mario”, în vârstă de 21 de ani, într-un comunicat.

„Am aflat în urmă cu câteva zile de la terţi că Raffaella este însărcinată. De aceea am decis să o contactez şi doar la solicitarea mea, ea mi-a confirmat că este adevărat. Sunt foarte dezamăgit, nu cred că este normal să nu ştiu nimic până în luna a patra de sarcină„, susţine Balotelli.

Raffaella Fico, starletă şi model de lenjerie intimă, în vârstă de 24 de ani, susţine în săptămânalul italian Chi că aşteaptă un copil de la Balotelli şi l-a anunţat pe acesta chiar înainte de semifinalele Euro-2012 cu Germania, meci câştigat de Italia, scor 2-1, datorită unei „duble” a jucătorului.

„Relaţia noastră s-a terminat la începutul lunii aprilie. Raffaella ştie foarte bine că nu am nicio intenţie să mă împac cu ea”, a declarat Balotelli, răspunzând interviului acordat de Fico, care asigura că ei sunt încă „îndrăgostiţi” şi încearcă să-şi „refacă relaţia”.

Cuplul Balotelli-Fico a ocupat prima pagină a tabloidelor italiene timp de un an şi jumătate.